Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
21 lipca 2024r. o 19:39
Pisałeś tu sam że pokazałeś policjantowi scany .Kapujesz swoich znajomych? Hihihihi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
21 lipca 2024r. o 19:44
~~ napisał(a): Pisałeś tu sam że pokazałeś policjantowi scany .Kapujesz swoich znajomych? Hihihihi

Napisałem dużo więcej ku uciesze jakich jak ty . Po tenisie czas na siatkę, a wy szukajcie mnie wśród anonimów , powodzenia.
22745
oprych
21 lipca 2024r. o 19:55
Ooo. Nie spodobał się film ?

&t=855s
~~Gugu niezalogowany
21 lipca 2024r. o 19:55
Podwyżki, podwyżki niestety nie wynagrodzeń, a cen gazu, prądu, wody, ciepła, wywozu śmieci i żywności, odzieży,obuwia.Praktycznie wszystkiego. A miało być tak pięknie, kwota wolna od podatku 60.000 zł, paliwo po 5,19 zł za litr, rachunki za gaz i prąd o połowę mniejsze, a w sklepach miało być taniej. Coraz więcej osób traci pracę.Największym sukcesem tego rządu są wyborcy koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia, którym to nie przeszkadza, a nawet są zadowoleni i szczęśliwi. Mając takich wyborców, koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia nie musi realizować obietnic wyborczych. Niemieccy przyjaciele Donalda Tuska dla jego wyborców przygotowali świetnie oferty pracy np. mycie kibli w hotelach. Aby wyborcy koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia mogli poczuć atmosferę Paryża i Berlina, policja niemiecka do miast przygranicznych zwozi nielegalnych imigrantów.
~~Ruda Bylica niezalogowany
21 lipca 2024r. o 19:56
Jest jedenaście zarzutów….
to są tylko zarzuty…
czy udowodniono Romanowskiemu złodziejstwo ..?
Czy Romanowski włożył do prywatnej kieszeni pieniądze podatników…?
Nowak tak …!!!
22745
oprych
21 lipca 2024r. o 19:57
oprych napisał(a): Ooo. Nie spodobał się film ?

&t=855s

I poprzedni też usunięty.
~~Złotawy Cis niezalogowany
21 lipca 2024r. o 20:08
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Pisałeś tu sam że pokazałeś policjantowi scany .Kapujesz swoich znajomych? Hihihihi

Napisałem dużo więcej ku uciesze jakich jak ty . Po tenisie czas na siatkę, a wy szukajcie mnie wśród anonimów , powodzenia.

~~Irezyna płowa napisał(a): Napisz w końcu co ci się nie podobało w tym co do niedawna robili ci których popierałeś i nadal popierasz. Bo teraz widzisz sporo zła w tym co robi obecna władza a ja bym chciał wiedzieć co złego robili twoi.

Panie Lucjanie- to było do pana.

ok spier-dalaj
~~Jasiu niezalogowany
21 lipca 2024r. o 20:15
~~Ruda Bylica napisał(a): Jest jedenaście zarzutów….
to są tylko zarzuty…
czy udowodniono Romanowskiemu złodziejstwo ..?
Czy Romanowski włożył do prywatnej kieszeni pieniądze podatników…?
Nowak tak …!!!

Czyli chcesz powiedzieć że to taki pisowski Robin Hood? Zabierał bogatym a dawał biednym?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza