~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): ja ci nie pomogę
~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): jak prosto jest cię złapać na kłamstwach i manipulacjach...;D
ale idę teraz do Biedry bo Warki mi zabrakło ...;D
~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): jak prosto jest cię złapać na kłamstwach i manipulacjach...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): ja ci nie pomogę
Bardzo mnie to cieszy , pomoc od kogoś takiego jak ty jest bardzo szkodliwa .
Nie chcę bełkotów , o faktach nie potrafisz dyskutować .
Dopisane 24.07.2024r. o godz. 20:17:Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): jak prosto jest cię złapać na kłamstwach i manipulacjach...;D
Pokarz te kłamstwa , potrafisz Ciemnozłoty , coś jest w tym pseudonimie co pasuje do ciebie .
Odpowiedz gdzie w moim wpisie gdzie manipulacja .
Dopisane 24.07.2024r. o godz. 20:18:Pokaż
Komputer podkreślił na czerwono tępakowi ,,pokarz '' i się połapał .
~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Komputer podkreślił na czerwono tępakowi ,,pokarz '' i się połapał .
~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): 14240
M21W2
1 godz. 42 min. temu
Kolejny " sukces " rządu 13 grudnia , po raz pierwszy po 1989 roku ONZ zajmie się łamaniem praw człowieka w Polsce ,
Brawo Tusk , brawo wyborcy przestępczej koalicji .
Zgłoś do moderacji
~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a): 14240
M21W2
1 godz. 42 min. temu
Kolejny " sukces " rządu 13 grudnia , po raz pierwszy po 1989 roku ONZ zajmie się łamaniem praw człowieka w Polsce ,
Brawo Tusk , brawo wyborcy przestępczej koalicji .
Zgłoś do moderacji
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Wyżlin napisał(a)
Dopisane 24.07.2024r. o godz. 20:18:Pokaż Dopisane 24.07.2024r. o godz. 20:20:Pokaż gdzie w moim wpisie kłamstwo gdzie manipulacja ,- ( korekta )
no jak to?
mam ci pokazać kłamstwo i manipulację a ty już zwijasz żagle? ;D
to ja otwieram Wareczkę licząc na długą ,owocną dyskusje a ty zwijasz mandżur? ;D
chyba wiesz co to jest ''mandżur''..;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Komputer podkreślił na czerwono tępakowi ,,pokarz '' i się połapał .
Korektor pokazuje błędy podczas pisania , to tak ja byś nie wiedział przygłupie .
Dopisane 24.07.2024r. o godz. 20:32:Wyborcy koalicji 13 grudnia to specjaliści od oszczerstw , obelg , zawodowi insynuatorzy , podobieństwo do swoich
idoli stuprocentowe .
Jest tylko jedna różnica , Tusk z nerwów zaciska pięści , forumowi insynuatorzy to płaczki .
Dobranoc plotkarze .