~~Jasnobrązowy Krokus napisał(a): teraz ''azalia''? ;D
ja tam nie wiem kiedy polityka was podzieliła ...ale pamiętam jak tutaj pisaliście o nim min. ''płaczek'' kiedy jakieś focie sobie robił z jakims politykiem...pamiętam jak tu na nim ''psy'' wieszaliście podczas jakiegoś protestu pod sądem...
jakoś nie czuć tam było ''więzów braterskich''...;D
więc kto tu jaka teraz linię obiera?
~~Szarawozielony Kuflik napisał(a): A sukcesu jak nie było tak ni ma...
~~Jasnobrązowy Krokus napisał(a): było by tak gdyby chociażby Lucjan nie wspominał mi tu często ojca...
było by tak gdyby Lucjan sam nie naruszał w innych sprawach mojej prywatności...
wtedy by było dobrze dla wszystkich...;D
teraz jest już ''po herbatce'' ale myślę że kiedy pokaże się tu sam Lucjan z podobnym ''apelem'' i do niego wystąpisz...;D
no chyba że się mylę...
~~Szarobrunatny Uczep napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrązowy Krokus napisał(a): było by tak gdyby chociażby Lucjan nie wspominał mi tu często ojca...
było by tak gdyby Lucjan sam nie naruszał w innych sprawach mojej prywatności...
wtedy by było dobrze dla wszystkich...;D
teraz jest już ''po herbatce'' ale myślę że kiedy pokaże się tu sam Lucjan z podobnym ''apelem'' i do niego wystąpisz...;D
no chyba że się mylę...
Piszesz że ojca ci wspomina …
przeleć tak po notatniku , a sam się zdziwisz ilekroć mnie doklejasz przy waszej wymianie …
a jurek to , a jurek tamto …
sam siebie wytarmoś za nos ..
o nawiedzonym forumowiczu nie wspomnę ,
używającym co rusz wielokrotnych odmian mego imienia ….
stało się to tak głupie , aż śmieszne jaka zawziętość głąb ma ….
wracam do dalszego oglądania „Kanarkowej reprezentacji z Bigosiarkami” …;););););)