~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
~~Czerwonopomarańczowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
Ty tak na serio pytasz, czy se żartujesz?
~~Polak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
Jasne że na serio. Widzisz tu coś co nie jest prawdą? Napisz o tym.
Dokładnie tak właśnie jest.
Śmieszy mnie tylko, że czepiasz się jakiejś gównopartii co nic nie może a nie widzisz jak "polskie" ugrupowania głównego nurtu w Unii europejskiej pozbawiają nas resztek suwerenności.
~~Czerwonopomarańczowa Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowa Hutujnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
Jasne że na serio. Widzisz tu coś co nie jest prawdą? Napisz o tym.
Dokładnie tak właśnie jest.
Śmieszy mnie tylko, że czepiasz się jakiejś gównopartii co nic nie może a nie widzisz jak "polskie" ugrupowania głównego nurtu w Unii europejskiej pozbawiają nas resztek suwerenności.
Bo to jest karmiony papką obrzygatel....zero samodzielnego myślenia
~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
~~Siwawy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
Kto Ci powiedział że AFD chce powrotu byłych niemieckich ziem.Chyba telewizyjne karmidło dla pelikanów .Wielu Polaków w Niemczech popiera i należy do AFD .Nie popierali by jak by tak było.Sam miałem przyjemność rozmawiać z panią Alice Weidel .Jestem spokojny .Te bzdury wymyślają globaliści i ich marionetki którzy popierają i zbroją Ukrainę państwo jawnie nacjonalistyczno nazistowskie mające żądania terytorialne wobec Polski a czemu AFD jest przeciwna .
~~Siwawy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
Kto Ci powiedział że AFD chce powrotu byłych niemieckich ziem.Chyba telewizyjne karmidło dla pelikanów .Wielu Polaków w Niemczech popiera i należy do AFD .Nie popierali by jak by tak było.Sam miałem przyjemność rozmawiać z panią Alice Weidel .Jestem spokojny .Te bzdury wymyślają globaliści i ich marionetki którzy popierają i zbroją Ukrainę państwo jawnie nacjonalistyczno nazistowskie mające żądania terytorialne wobec Polski a czemu AFD jest przeciwna .
~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siwawy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
~~Siwawy Szczypiorek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ty nie widzisz problemu w tym że jakaś partia niby polska,niby patriotyczna brata się z partią niemiecką chcącą rewizji polskich zachodnich granic ? Nie widzisz problemu w tym że Ukraińcy otwarcie plują na nasz kraj a polski niby rząd nic z tym nie robi jeszcze ich dokarmiając i dofinansowując kosztem własnych obywateli?
Mieszkam tam,, faszyści są spoko .
Na Ukrainie mieszkasz?