~~Pozdrowienia do więzienia napisał(a): Przyjaciel pinokia morawieckiego zostaje w areszcie a drugiego szuka interpol. Matołusz, kaczyński, ziobro, czarnek, błaszczak, wotek szykujcie szczoteczki.
~~pytanie 1 napisał(a): Czy dziad zrobił dzisiaj chlew pod pomnikiem???
~~Po trupach do złodziejstwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a): Czy dziad zrobił dzisiaj chlew pod pomnikiem???
Żul kałczyński zrobił niezły chlew i pośmiewisko z siebie. Pis to jest złodziejsko-przestępcza zakłamana sekta.
~~Zielona Kolenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Po trupach do złodziejstwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a): Czy dziad zrobił dzisiaj chlew pod pomnikiem???
Żul kałczyński zrobił niezły chlew i pośmiewisko z siebie. Pis to jest złodziejsko-przestępcza zakłamana sekta.
Ale masz tak codziennie? Stary ty już?
Tyle lat w ZOMO robi gąbkę z mózgu, psioczy na innych bo przywileje zabrano
oprych napisał(a): Pany moderatorzy tępią większość wpisów, gdzie krytykuje się rządy koalicji 13 grudnia.
Każdy filmik gdzie ktoś krytykuje PO i ich przydupasy jest za chwilę usuwany.
Zrobiłem se mały eksperyment i wrzuciłem filmik Lisa gdzie jedzie po pisowcach i chyba się podoba morderatorom bo wciąż wisi.
Bolec.info...rmacje antypisowe
Coś jak teraz TVPo
Zastosowana autokorekta
oprych napisał(a): Mi ciebie też szkoda.
Ogólnie żal mi ludzi którzy nie wiedzą do czego służy mózg.
Ale czego można się spodziewać po ludziach, którzy od lat głosują na POPiSowców....