~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Ktoś napisał: oprych napisał(a): Mi ciebie też szkoda.
Ogólnie żal mi ludzi którzy nie wiedzą do czego służy mózg.
Ale czego można się spodziewać po ludziach, którzy od lat głosują na POPiSowców....
Tak z ciekawości , na kogo głosowałeś obraz czego można się spodziewać po ludziach takich jak ty.
Z nudów ci odpowiem.
Otóż w wyborach parlamentarnych głosowałem na PJJ. A dlaczego tak?
Bo nigdy, w żadnych wyborach, nie oddam już głosu na żadną z partii typu PO, PiS, Lewica, jakaś tam Droga, PSL i tym podobne ściemy. Z Konfą też mi nie po drodze.
Dopisane 10.09.2024r. o godz. 19:51:
~~Indygowy Motylek napisał(a): Ktoś napisał: oprych napisał(a): Pany moderatorzy tępią większość wpisów, gdzie krytykuje się rządy koalicji 13 grudnia.
Każdy filmik gdzie ktoś krytykuje PO i ich przydupasy jest za chwilę usuwany.
Zrobiłem se mały eksperyment i wrzuciłem filmik Lisa gdzie jedzie po pisowcach i chyba się podoba morderatorom bo wciąż wisi.
Bolec.info...rmacje antypisowe
Coś jak teraz TVPo
To sobie poczytaj komentarze i zobaczysz ile jest chamskich i bezczelnych ba takich które jadą po Tusku po rządzie po politykach partii koalicyjnych. Oczywiście w drugą stronę są również. Powiem krótko w wielu widać ,, zbydlęcenie '', zmierza to w złym kierunku, można mieć swoje poglądy swój punkt widzenia ale należy robić to na poziomie.
Jestem na tym forum od prawie dziesięciu lat. Wiem jak w tym czasie "forumowicze" spadli w swym poziomie na dno. Co niektórzy próbują się jeszcze w muł wkopać.
Gdy rządziło PiS, to "jechałem" po PiSie (w miarę kulturalnie), teraz rządy się zmieniły więc będę tą koalicję krytykował.