~~ napisał(a): Usyka menadżer domaga się odszkodowania od Polski za potraktowanie ich przez polskie służby na lotnisku w Balicach, nie polecieli gdyż jeden z nich był pijany , sprawą zajął się nawet konsul ua w PL, czyli nie będzie lekko
~~Zgniłozielony Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Usyka menadżer domaga się odszkodowania od Polski za potraktowanie ich przez polskie służby na lotnisku w Balicach, nie polecieli gdyż jeden z nich był pijany , sprawą zajął się nawet konsul ua w PL, czyli nie będzie lekko
kiedyś taki jeden darł mordę ...''ratunku!!!!Niemcy mnie biją''...;D
nich się teraz cieszy ten ''mistrzuniu'' że tylko tak go potraktowano bo w Niemczech na kopach by go wrzucili do ''suki''...;D
a co do ''cywilizowanego świata''...;D
czy w świecie piSSdzielców było coś z ''cywilizacji ''bo tam nie tylko ta zdradziecka ,krzywa od kłamstw morda mo-radzieckiego nie poleciała ze stołka a ''ministry''...
no właśnie ...ladaco który piSSdzielec podał się do dymisji? ;D
ladaco napisał(a): Polska ma dużą i sprawną armię. Olbrzymią liczbę zawodowych i ochotniczych strażaków. Wiele innych służb.Nr.2 bingo!!Górny Śląsk ,Pomorze Zachodnie z Gdańskiem włącznie i Dolny Śląsk już dawno są sprzedane.Powiedz czemu na uczelniach we Wrocku są wywieszone flagi niemieckie,?To samo np.w Karpaczu .Vonderlarwa czuje się tu jak u siebie.Mimo zakazu sprzedawana jest ziemia najwięcej w zielonogórskiem,pośrednicy mają w głębokim poważaniu zakazy"bo jak nie ja to ktoś inny przytuli kasę.Na Pomorzu jest cichy układ że promowani przy sprzedaży nieruchomości są niemcy jako kupujący.Z tego powodu często zawyżane są ceny nieruchomości.
Większość tych ludzi ma rozkaz zostać u siebie i NIE jechać na pomoc powodzianom.
Zamiast tego Tusk wzywa pomoc armii niemieckiej.
Niedawno zaś wezwał niemiecką policję do patrolowania terytorium polski.
Czemu to, Państwa zdaniem, ma służyć?
1. Wyrobieniu u ludzi przeświadczenia, że Państwo Polskie jest do niczego i musi stać się częścią sfederalizowanego państwa europejskiego pod rządami Niemiec?
2. Przyzwyczajeniu Polaków do obecności służb niemieckich, które w przyszłości miałyby do nas wkroczyć większą siłą? Zwłaszcza w kontekście ostatniego straszenia przez Tuska obcą interwencją w Polsce.
~~Topazowy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Usyka menadżer domaga się odszkodowania od Polski za potraktowanie ich przez polskie służby na lotnisku w Balicach, nie polecieli gdyż jeden z nich był pijany , sprawą zajął się nawet konsul ua w PL, czyli nie będzie lekko
kiedyś taki jeden darł mordę ...''ratunku!!!!Niemcy mnie biją''...;D
nich się teraz cieszy ten ''mistrzuniu'' że tylko tak go potraktowano bo w Niemczech na kopach by go wrzucili do ''suki''...;D
a co do ''cywilizowanego świata''...;D
czy w świecie piSSdzielców było coś z ''cywilizacji ''bo tam nie tylko ta zdradziecka ,krzywa od kłamstw morda mo-radzieckiego nie poleciała ze stołka a ''ministry''...
no właśnie ...ladaco który piSSdzielec podał się do dymisji? ;D
Naucz się kultury zanim z kimś rozpoczniesz dyskurs bo prostactwo i arogancja nie robią z ciebie patrioty.
ty nie bierz tu się za nauczanie bo to i nie miejsce na to i adresat nie ten...;D
a patriotyzm?
ty sobie nim gęby nie wycieraj bo zapewne nie masz z nim zbyt dużo wspólnego a mnie nie tacy jak ty uczyli patriotyzmu...
odezwał się patriota...chyba ten od ''bonkiewiczów'' czy innych''mentzenów''...;D
~~pytanie 4 napisał(a): ~~Bez nicka napisał(a): A mi się podoba zachowanie Tuska. On się zachowuje jak typowy „ojciec chrzestny”
Chce TVP , wysyła odpowiednich chłopów pyk i wszystkie studia TVP są Donalda.
Konstytucje trochę nagina ale kto nie złamał prawa ???
Donald ma cechy przywódcze prawie jak Herr Adolf, bo jakby nie posiadał takich cech to tyle gamoni by nie głosowało na Donalda