~~Rysiek napisał(a): Dla Austriaka piniondze są, a dla Polaka piniendzy nie ma i nie będzie.
"Jakby" to podsumował pan Janek ? No i kicha:(
~~szofer napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): Dla Austriaka piniondze są, a dla Polaka piniendzy nie ma i nie będzie.
A twoja matka ile dziś ich przyniosła . Ha ?
~~Brązowawożółty Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biskupi Tulipan napisał(a):
Jasio gut gut , naturlich myśl co dla ojczyzna ty zrobić , ja?
Pytaj Jurka z Hamburga co on robi dla ojczyzny i dla której.
A co tak Ciebie Jurek boli , wspominasz ..??
Czy tęsknisz…??
Nie pal głupa . Ciebie najbardziej Jasio obchodzi .Ciebie i nieodrodnego tchórzliwego braciszka .
Co robisz dla swojej ojczyzny i dlaczego to Niemcy?
Kto to jest po pierwsze Jasio …?
I dlaczego miałby mnie interesować…?
próbowałem kiedyś go przekonać ,
że narcyzm nie jest idealnym rozwiązaniem
w stosunkach międzyludzkich , jak również
odpowiedz mi dlaczego miałbym zwłaszcza tobie ,
się tłumaczyć z moich prywatnych spraw , typu ,gdzie mieszkam , dla kogo pracuje …?
może jeszcze z kim śpię ….
Chyba że jesteś z Esbecji , prowadzisz dochodzenie ….
odpowiedź jest prosta...
na tyle Jurusia coś interesowało że nawet tu się pofatygowałeś ...;D
tyle że skończyło się rozmową na ławeczce bo po postach na tyle go poznałem - i Lucusia - że nie ma najmniejszej szansy na to by któryś z nich przekroczył próg mojego domu...
dlaczego?...bo następnego dnia byście mi dupę obrabiali ...a tak?...możecie sobie tylko pofantazjować...
zanim zaczniesz jeden z drugim przypisywać mi ''narcyzm'' sami się z tego wyleczcie...;D
czy to Juruś pisał ostatnio o swoim życiu ''na poziomie'' ? ;D
czy to nie Lucuś pierd...ł tu ''milion razy '' o tym jak to on ''walczył'' z komuną ? :D
myślisz że takie szczęście tylko jego dopadło?....ma się za jakiegoś ''wybrańca'' losu?
w dupie mam jak żyje i jak kiedyś skończy...;D ...powiewa mi to czy jako milioner czy bankrut pod płotem...
zauważ że jakiegoś dupka bardzo interesuje moja emerytura i ''trzynastka'' ...po co mu to ?
liczy na wsparcie?...a takiego ''wała''...;D
przypominam ci też że od lat ''esbecja'' już formalnie nie istnieje a sporo ''esbeków'' zasiliło szeregi ''solidaruchów''
dzisiaj dochodzenia prowadzi Policja tak jak w przypadku tego typa który opublikował post z danymi...
~~szofer napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): Dla Austriaka piniondze są, a dla Polaka piniendzy nie ma i nie będzie.
A twoja matka ile dziś ich przyniosła . Ha ?