M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~obserwator napisał(a): Najlepszy to Lucek był jak pisało zdradzie najbliższych i że takim nie należy wierzyć. Zapomniał dodać że zdradził swojego idola Wałęsę i sprzedał się Morawieckiemu. Zwykła chorągiewa. Sprzeda każdego tak jak sprzedał swojego kolegę któremu wcześniej dupę lizał.
Ty jesteś najlepszy w obszczekiwaniu , naśladowanie bardzo miłych zwierząt jakimi są kindelki to twój znak rozpoznawczy .Dopisane 30.09.2024r. o godz. 20:50:Obraziłam kundelki.
Zrobiłeś z mordy cholewę Lucuś. Obiecywałeś tu że kończysz z logowaniem i byłem skłonny w to ci wierzyć bo tobie chamie najlepiej wychodzi opluwanie tu innych z ''anonima'' co zresztą tu robiłeś i robisz nadal.
Ty mój ''kindelku''...;D
Lucuś z tobą prostaku jest tak jak z oczekiwaniem na deszcz licząc że po nim nie pojawi się błoto...
tak jest i z twoją pisaniną ...niedługo trzeba czekać by pojawiło się twoje zwykłe ,prostackie chamstwo i wycieczki osobiste ...
tak to jest z tobą Lucuś...z chama nie zrobisz pana ...;D
no i co tu ''jojczysz''?...nie sprzedałeś swojego koleżki któremu długi czas lizałeś dupę a kiedy pokazał ci gdzie twoje miejsce zacząłeś go opluwać?
i ty piszesz tu o jakimś ''nękaniu? '' ;D ...cienki boluś z ciebie...;D