~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Zapomniałem dodać że nikogo też nie dziwi że ''szmaciarz'' a Hamburga pomimo błagań też ma bana.
~~Czerwonobrunatny Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Zapomniałem dodać że nikogo też nie dziwi że ''szmaciarz'' a Hamburga pomimo błagań też ma bana.
pisz ,pisz „pantofelki” nie posiadają fasolki …
~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Zapomniałem dodać że nikogo też nie dziwi że ''szmaciarz'' a Hamburga pomimo błagań też ma bana.
pisz ,pisz „pantofelki” nie posiadają fasolki …
Ty nawet nie jesteś na poziomie patogenu Spiroplazma więc co ty tu piszesz o pantofelku.
jeszcze raz w wiki wskocz , może coś wyguglasz …
Jak to leciało ..?
Nie płacz doooopku bo tu miejsca
Brak , na twe babskie łzy …
~~klawisz z Lubania napisał(a): Juruniu nie łkaj!!!! Nie roń łez bo ani na litość nie zasługujesz ani na zrozumienie. Giciory nie płaczą. ;] A ty tu jak baba zawodzisz .
~~Rysiu napisał(a): I Ula przyjechała i pełoczkom oświetliła że mają piniondze a oni przecież mają zakodowane że piniendzy nie ma i nie będzie.
No to jak to jest są czy nie ma? Jasiu coś w temacie? Bo prawdopodobnie nie? Tak?