~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): A wiesz ze Lucjan plantator założył sobie temat o swoim koledze PanM ? Pamiętasz?
Był tu taki co swojego pracodawcę/chlebodawcę od bimbrownika i serowara wuzuwał. Niewdzięczny typ gryzł rękę która go karmiła ?
.
tak ...był tu taki jeden...HAHAHAHAHAHA
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2020r. o 17:39
PanM , Drogi Lucjanie , a znam gościa osobiście ......................... Pędzi , wędzi i robi serki z krowiego i koziego mleka ( gorąco polecam :) ), ale jako przyzwoity obywatel zraził do siebie już chyba wszystkich razem z własnymi dziećmi ...
Ja cham i prostak , obsługa betoniary , kmiot i złodziej chciałbym spytać publicznie PanaM , czy to wiertło , które kupiłem nadal leży tam gdzie je zostawiłem na posesji PanaM ? A Ciebie Głupia Papugo proszę ... odpier... dol się , żadnych insynuacji i sugestii . Panna jest łagodnym człowiekiem , ale ... jeszcze nie zna swych ciemnych , szatańskich stron ... chciałbyś być podmiotem eksperymentu Panny ?
;D ;D ;D
a później było tylko przepraszam i przepraszam...zanim wpadł ktoś z sekatorem i było po zawodniku...;D