Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Zielonożółty Brokuł niezalogowany
25 października 2024r. o 16:46
YouTube 923. Dedolaryzacja świata? Szczyt BRICS w Kazaniu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Order Orła Zhańbiony niezalogowany
25 października 2024r. o 17:52
Jest wniosek do Dudy o pozbawienie macierewicza Orderu Orła Białego. Czy Duda ogarnie temat czy bedzie stroił miny ?
~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany
25 października 2024r. o 17:54
~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube 923. Dedolaryzacja świata? Szczyt BRICS w Kazaniu

piękna sprawa...
wczoraj o tym czytałem i o tym jak okazuje się że ''yankee'' są w głębokiej dupie...;D
czytajcie ''wolne media''
zachęcam...
~~Dawaj miszczu niezalogowany
25 października 2024r. o 17:57
~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube 923. Dedolaryzacja świata? Szczyt BRICS w Kazaniu

piękna sprawa...
wczoraj o tym czytałem i o tym jak okazuje się że ''yankee'' są w głębokiej dupie...;D
zachęcam...

Nadawaj które to te wolne media ? Republika ? Radio Maryja ?
~~Zielonożółty Brokuł niezalogowany
25 października 2024r. o 18:08
YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???
~~Jurek niezalogowany
25 października 2024r. o 18:13
~~Dawaj miszczu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube 923. Dedolaryzacja świata? Szczyt BRICS w Kazaniu

piękna sprawa...
zachęcam...
Nadawaj które to te wolne media ? Republika ? Radio Maryja ?

Radio Maryja u Janusza ??? , no proszę cię .
Russia Today, Rossija siegodnia.Sputnik to są te wolne media.
~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany
25 października 2024r. o 18:28
~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???

no jak to kto?...''biedny '' Ukrainiec...;D
jakiś Oleg...nazwisko ''ja zabył''...

jest OK. Shelton właśnie wygrał...
tylko Saszka mi jeszcze gra trzeciego seta...
~~ha ha ha niezalogowany
25 października 2024r. o 18:44
~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???

no jak to kto?...''biedny '' Ukrainiec...;D
jakiś Oleg...nazwisko ''ja zabył''...

jest OK. Shelton właśnie wygrał...
tylko Saszka mi jeszcze gra trzeciego seta...

Wrzodak , solidaruch z Ursusa chciał kupić ten zakład , chciał 99% rabatu , taki jak dostaje ksiądz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza