~~ha ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???
no jak to kto?...''biedny '' Ukrainiec...;D
jakiś Oleg...nazwisko ''ja zabył''...
jest OK. Shelton właśnie wygrał...
tylko Saszka mi jeszcze gra trzeciego seta...
Wrzodak , solidaruch z Ursusa chciał kupić ten zakład , chciał 99% rabatu , taki jak dostaje ksiądz.
A kupiła za 70 mln ukraińska firma założona w sierpniu tego roku z kapitałem zakładowym 50000 zł :)
~~Szarawozielony Sit napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???
no jak to kto?...''biedny '' Ukrainiec...;D
jakiś Oleg...nazwisko ''ja zabył''...
jest OK. Shelton właśnie wygrał...
tylko Saszka mi jeszcze gra trzeciego seta...
Wrzodak , solidaruch z Ursusa chciał kupić ten zakład , chciał 99% rabatu , taki jak dostaje ksiądz.
A kupiła za 70 mln ukraińska firma założona w sierpniu tego roku z kapitałem zakładowym 50000 zł :)
Zapłacili , czy za buk zapłać. ?
~~ napisał(a): Jak wynika z KRS, prezesem firmy jest Oleg Krot, który posiada 19 proc. udziałów w firmie. Pozostałe 81 proc. posiada Bożena Głowacka, członek zarządu spółki.