Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany
25 października 2024r. o 18:52
o proszę ...tego nie wiedziałem...;D
a staram się jak mogę by uzmysłowić tu niektórym wszelkie przekręty ,oszustwa i łgarstwa ''solidaruchów''...;D
jak to z tą upadłą hutą...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
25 października 2024r. o 18:53
~~ha ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???

no jak to kto?...''biedny '' Ukrainiec...;D
jakiś Oleg...nazwisko ''ja zabył''...

jest OK. Shelton właśnie wygrał...
tylko Saszka mi jeszcze gra trzeciego seta...

Wrzodak , solidaruch z Ursusa chciał kupić ten zakład , chciał 99% rabatu , taki jak dostaje ksiądz.

A kupiła za 70 mln ukraińska firma założona w sierpniu tego roku z kapitałem zakładowym 50000 zł :)
25 października 2024r. o 18:56
niektórzy emeryci mają więcej odłożone a tu proszę...
biedny ''ukr'' to kupuje...;D
~~Brawo niezalogowany
25 października 2024r. o 19:08
Paweł Szopa, twórca i właściciel Red is Bad - został namierzony przez polską policję na Dominikanie i zatrzymany.
Teraz będzie schylał się po mydło.
~~pytanie 5 niezalogowany
25 października 2024r. o 19:12
~~Szarawozielony Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółty Brokuł napisał(a): YouTube Przekręt stulecia! Kim jest Ukrainiec który kupił polskiego Ursusa. Chcieli to przed nami ukryć???

no jak to kto?...''biedny '' Ukrainiec...;D
jakiś Oleg...nazwisko ''ja zabył''...

jest OK. Shelton właśnie wygrał...
tylko Saszka mi jeszcze gra trzeciego seta...

Wrzodak , solidaruch z Ursusa chciał kupić ten zakład , chciał 99% rabatu , taki jak dostaje ksiądz.

A kupiła za 70 mln ukraińska firma założona w sierpniu tego roku z kapitałem zakładowym 50000 zł :)

Zapłacili , czy za buk zapłać. ?
~~taka prawda niezalogowany
25 października 2024r. o 19:22
"Ursus" był "legendarną firmą" w czasach PRL-u. W roku 1980 "Solidarność" - czyli robotnicy zakładów - postanowiła ją rozwalić: strajki-strajki-strajki. I rozwalili, a sami pod gruzami zginęli.
~~ niezalogowany
25 października 2024r. o 19:22
Jak wynika z KRS, prezesem firmy jest Oleg Krot, który posiada 19 proc. udziałów w firmie. Pozostałe 81 proc. posiada Bożena Głowacka, członek zarządu spółki.
25 października 2024r. o 19:30
~~ napisał(a): Jak wynika z KRS, prezesem firmy jest Oleg Krot, który posiada 19 proc. udziałów w firmie. Pozostałe 81 proc. posiada Bożena Głowacka, członek zarządu spółki.

muszę coś poszukać o tej Bożence...;D
a ten Oluś?...postać szemrana...
powiązany ze zbrojeniówką -mówi się o tym że w dawnym Ursusie nie ciągniczki a broń się będzie produkować...gdzie trafi nic nie wiadomo...zapewne do tego kto da więcej ...może do Somalii ,może Mozambiku a może do Rosji bo przecież Oluś ma bliskie kontakty z ''matuszką Rasiją''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza