M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Czas kończyć CENZORZY działają , obrona Tuska i koalicji 13 grudnia przed prawdą o tych nieudacznikach niczym Rejtan .
Anuluję ten wpis , filmiki nie usunięte . chwilowo ich nie było .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): skoro masz umiejętności ''CZYTANIA ALGORYTMÓW'' to może zhakuj im konto ...;D
a co tam konto...wal od razu w serwer...HAHAHAHAHA
pewnej lekcji mogę ci udzielić...
tyle że nie do końca bo ...i tak byś tego nie ogarnął...
;D
mój ty ALGORYTMIE... HAHAHAHA
Coś w temacie potrafisz napisać , związku chemiczny .Dopisane 31.10.2024r. o godz. 19:44:Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): WIDZISZ JAK Z CIEBIE WYCHODZI PROSTACTWO?
NAWET SŁOWOM JAKUBIAKA NIE POTRAFISZ UWIERZYĆ...
a przeciez jego wypowiedź skopiowałem z sieci...
Skopiowałeś z sieci , to wszystko wyjaśnia , Jakubiak jest bardzo częstym gościem Republiki , znam jego decyzje , w Republice ogłosił że wystartuje w wyborach prezydenckich , jak nie wejdzie do drugiej tury poprze kandydata
prawicy nie ważne z jakiej partii .
⁸
On taki mondry jak ty, jak nie wejdzie do 2 tury...Hahaha pewnie wejdzie.
Tłusty Benku , co ci przeszkadza nick Hor-usz ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): skoro masz umiejętności ''CZYTANIA ALGORYTMÓW'' to może zhakuj im konto ...;D
a co tam konto...wal od razu w serwer...HAHAHAHAHA
pewnej lekcji mogę ci udzielić...
tyle że nie do końca bo ...i tak byś tego nie ogarnął...
;D
mój ty ALGORYTMIE... HAHAHAHA
Coś w temacie potrafisz napisać , związku chemiczny .Dopisane 31.10.2024r. o godz. 19:44:Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): WIDZISZ JAK Z CIEBIE WYCHODZI PROSTACTWO?
NAWET SŁOWOM JAKUBIAKA NIE POTRAFISZ UWIERZYĆ...
a przeciez jego wypowiedź skopiowałem z sieci...
Skopiowałeś z sieci , to wszystko wyjaśnia , Jakubiak jest bardzo częstym gościem Republiki , znam jego decyzje , w Republice ogłosił że wystartuje w wyborach prezydenckich , jak nie wejdzie do drugiej tury poprze kandydata
prawicy nie ważne z jakiej partii .
nie wiem gdzie on się tam ''gości'' tym bardziej że ten republikańskiej szczujni nie oglądam tak jak kiedyś nie oglądałem szczujni jacusia '' ciemnego luda''...
a Jakubiak?...to wazeliniarz i wyliże dupę każdemu na kim może zbić jakiś kapitał...
tak było kiedy robił interesy z Palikotem...;D
~~stara doradczyni napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Skopiowałeś z sieci , to wszystko wyjaśnia ...
rozumiem...do ciebie trzeba pisać przynajmniej dwa razy by coś w końcu dotarło...;D
przecież pierwszy wpis też był z sieci a jednak zarzuciłeś mi kłamstwo...;D
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Main navigation
Kraj
Świat
Gospodarka
Sport
Kultura
Studio PAP
Nagroda im. Ryszarda Kapuścińskiego
Wersja serwisu
Strona główna Studio PAP
Jakubiak: nie odpowiada nam zamordyzm w PiS-ie
temu też nie wierzysz? ;D
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): Strona główna Studio PAP
Jakubiak: nie odpowiada nam zamordyzm w PiS-ie
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Czas kończyć CENZORZY działają , obrona Tuska i koalicji 13 grudnia przed prawdą o tych nieudacznikach niczym Rejtan .
Anuluję ten wpis , filmiki nie usunięte . chwilowo ich nie było .
za późno Lucuś ...za późno ...już to sobie skopiowałem jak to wyzywasz od ''moderatorów'' admina lub redaktora...;D
a więc i tego się nie wyprzesz...jest z twoim nickiem...;D
nie tak jak jakieś chore fanatazje twojego przyjaciela a które ty powielałeś...Zastosowana autokorekta
Gdzie te wyzwiska . FANTASTO