Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

14240
M21W2
31 października 2024r. o 20:11
~~Rada napisał(a): Skończ sam ze sobą tłuku niereformowalny.

Statystyczny wyborca Tuska , niereformowalny lewak .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 20:14
odezwał się ten ''reformowalny''...;D
na dodatek idący z ''postępem'' co czyni go ''czytającym algorytmy''...;D

14240
M21W2
31 października 2024r. o 20:17
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dlaczego Lucuś jak ci czegoś nie podsunę pod nochala,jak ci czegoś nie podpowiem to zawsze brniesz w te swoje bzdety...
teraz widzisz ponownie ci pomogłem...;D podpowiedziałem i jak widzę zdobyłeś się na wysiłek -myślę że się nie nadwyrężyłeś ;D - i nawet resztę odszukałeś...

co ty nie powiesz?...''wypalił się''????? ło matko bosko...;D

To nas właśnie różni Januszku , nie brnę w zaparte , nie uznaję twojej zasady , - " złapany za rękę twierdzisz że to nie twoja ręka " .

Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:17:

~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): odezwał się ten ''reformowalny''...;D

Nie będę oceniał ciebie , zaczniesz jęczeć o wycieczkach osobistych , hipokryta to twoje pierwsze imię .
~~Ciemnobursztynowa Szałwia niezalogowany
31 października 2024r. o 20:18
~~Ciemnobursztynowa Szałwia napisał(a): Mam takie pytanie do wyborców tfuska. Podacie mi teraz 3 konkrety które spełnił??? PiS mnie nie interesuje. Naprawdę.

Widzę że wyborcy udają że ich nie ma. Hahah
31 października 2024r. o 20:31
M21W2 napisał(a): ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dlaczego Lucuś jak ci czegoś nie podsunę pod nochala,jak ci czegoś nie podpowiem to zawsze brniesz w te swoje bzdety...
teraz widzisz ponownie ci pomogłem...;D podpowiedziałem i jak widzę zdobyłeś się na wysiłek -myślę że się nie nadwyrężyłeś ;D - i nawet resztę odszukałeś...

co ty nie powiesz?...''wypalił się''????? ło matko bosko...;D

To nas właśnie różni Januszku , nie brnę w zaparte , nie uznaję twojej zasady , - " złapany za rękę twierdzisz że to nie twoja ręka " .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:17:
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): odezwał się ten ''reformowalny''...;D

Nie będę oceniał ciebie , zaczniesz jęczeć o wycieczkach osobistych , hipokryta to twoje pierwsze imię .

dalej pajacujesz?...po ośmiu latach zauważyłeś że ci się łajza żoliborska ''wypaliła''?...;D
za krec ...y ''postęp ...;D
ale afer piSSdzielców dalej nie widzisz...
a co tam u ''torturowanego salcesona?
też niewinny?...widzisz w nim drugiego Popiełuszkę? ...;D

nie pieprz mi tu o ''wycieczkach'' bo kiedy ja byłem w Gerlitz a później na cmentarzu miotałeś się tu wszędzie mnie widząc...;D

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
31 października 2024r. o 20:53
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dalej pajacujesz?...po ośmiu latach zauważyłeś że ci się łajza żoliborska ''wypaliła''?...;D

nie pieprz mi tu o ''wycieczkach'' bo kiedy ja byłem w Gerlitz a później na cmentarzu miotałeś się tu wszędzie mnie widząc...;D

Ja nie pisałem bo osiem lat rządu PiS w porównaniu do rządu PO-PSL był okresem rozwoju gospodarczego . Ty nic nie piszesz o Tusku , piszesz o jego ministrach jakby to oni byli premierami a nie Tusk odpowiedzialny za swoich podwładnych . Tobie nie przeszkadza bezprawie , zastój w gospodarce , postępująca drożyzna , administrowanie a nie rządzenie dla dobra Polski i Polaków . Czołowe partie są partiami wodzowskimi , najbardziej to się rzuca w oczy w Platformie Oszustów .

Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:53:

To na dobranoc .

31 października 2024r. o 21:04
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dalej pajacujesz?...po ośmiu latach zauważyłeś że ci się łajza żoliborska ''wypaliła''?...;D

Ja nie pisałem bo osiem lat rządu PiS w porównaniu do rządu PO-PSL był okresem rozwoju gospodarczego . Ty nic nie piszesz o Tusku , piszesz o jego ministrach jakby to oni byli premierami a nie Tusk odpowiedzialny za swoich podwładnych . Tobie nie przeszkadza bezprawie , zastój w gospodarce , postępująca drożyzna , administrowanie a nie rządzenie dla dobra Polski i Polaków . Czołowe partie są partiami wodzowskimi , najbardziej to się rzuca w oczy w Platformie Oszustów .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:53:To na dobranoc .

pieprzysz waści...
a kiedy ty pisałeś o przekrętach i oszustwach swojego premiera? ...ty nawet o oszustwach jego ministrów słowem nie wspominałeś..
ty hipokryto teraz piszesz o bezprawiu?... siedem lat w areszcie śledczym kto spędził?...za czyich (nie) rządów?
siedem lat!!!!!!
a twój ''torturowany '' złodziej ile przesiedział?
drożyzna ci przeszkadza?...a co powiesz o wprowadzonych przez piSSdzielców podatkach i ''wałach'' na węglu i paliwie które właśnie już zaczęło napędzać drożyznę?

nie pierdziel mi tu ''partiach wodzowskich'' bo przykładem na to jest zawsze brak kontrkandydatów u piSSdzielców i u twoich ''solidaruchów'' ...
u nich też bo przecież to już od lat nie ''związki '' a przybudówka partyjna,....

~~Mak czerwony niezalogowany
31 października 2024r. o 21:08
Od dzisiaj Lucjan ma nową ksywę. Algorytm.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.