~~Rada napisał(a): Skończ sam ze sobą tłuku niereformowalny.
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dlaczego Lucuś jak ci czegoś nie podsunę pod nochala,jak ci czegoś nie podpowiem to zawsze brniesz w te swoje bzdety...
teraz widzisz ponownie ci pomogłem...;D podpowiedziałem i jak widzę zdobyłeś się na wysiłek -myślę że się nie nadwyrężyłeś ;D - i nawet resztę odszukałeś...
co ty nie powiesz?...''wypalił się''????? ło matko bosko...;D
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): odezwał się ten ''reformowalny''...;D
na dodatek idący z ''postępem'' co czyni go ''czytającym algorytmy''...;D
~~Ciemnobursztynowa Szałwia napisał(a): Mam takie pytanie do wyborców tfuska. Podacie mi teraz 3 konkrety które spełnił??? PiS mnie nie interesuje. Naprawdę.
M21W2 napisał(a): ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dlaczego Lucuś jak ci czegoś nie podsunę pod nochala,jak ci czegoś nie podpowiem to zawsze brniesz w te swoje bzdety...
teraz widzisz ponownie ci pomogłem...;D podpowiedziałem i jak widzę zdobyłeś się na wysiłek -myślę że się nie nadwyrężyłeś ;D - i nawet resztę odszukałeś...
co ty nie powiesz?...''wypalił się''????? ło matko bosko...;D
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): odezwał się ten ''reformowalny''...;D
na dodatek idący z ''postępem'' co czyni go ''czytającym algorytmy''...;D
Nie będę oceniał ciebie , zaczniesz jęczeć o wycieczkach osobistych , hipokryta to twoje pierwsze imię .
Zastosowana autokorekta
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dalej pajacujesz?...po ośmiu latach zauważyłeś że ci się łajza żoliborska ''wypaliła''?...;D
za krec ...y ''postęp ...;D
ale afer piSSdzielców dalej nie widzisz...
a co tam u ''torturowanego salcesona?
też niewinny?...widzisz w nim drugiego Popiełuszkę? ...;D
nie pieprz mi tu o ''wycieczkach'' bo kiedy ja byłem w Gerlitz a później na cmentarzu miotałeś się tu wszędzie mnie widząc...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): dalej pajacujesz?...po ośmiu latach zauważyłeś że ci się łajza żoliborska ''wypaliła''?...;D
za krec ...y ''postęp ...;D
ale afer piSSdzielców dalej nie widzisz...
a co tam u ''torturowanego salcesona?
też niewinny?...widzisz w nim drugiego Popiełuszkę? ...;D
nie pieprz mi tu o ''wycieczkach'' bo kiedy ja byłem w Gerlitz a później na cmentarzu miotałeś się tu wszędzie mnie widząc...;D
Ja nie pisałem bo osiem lat rządu PiS w porównaniu do rządu PO-PSL był okresem rozwoju gospodarczego . Ty nic nie piszesz o Tusku , piszesz o jego ministrach jakby to oni byli premierami a nie Tusk odpowiedzialny za swoich podwładnych . Tobie nie przeszkadza bezprawie , zastój w gospodarce , postępująca drożyzna , administrowanie a nie rządzenie dla dobra Polski i Polaków . Czołowe partie są partiami wodzowskimi , najbardziej to się rzuca w oczy w Platformie Oszustów .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:53:To na dobranoc .