~~Ja pier napisał(a): Kotula zapowiada zmiany w polskich domach. Ma już gotowy projekt......Nowe narzędzie dla służb pozwalające ocenić, czy rodzicom należy odebrać dziecko, długotrwały monitoring nad rodziną i ustawa o przemocy ze względu na płeć - to część planów rządu na najbliższy czas.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja pier napisał(a): Kotula zapowiada zmiany w polskich domach. Ma już gotowy projekt......Nowe narzędzie dla służb pozwalające ocenić, czy rodzicom należy odebrać dziecko, długotrwały monitoring nad rodziną i ustawa o przemocy ze względu na płeć - to część planów rządu na najbliższy czas.
Mam nadzieję że poddała się sterylizacji!
~~BOLO napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnopopielaty Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Rośnie liczba bezrobotnych, rośnie inflacja, produkcja przemysłowa maleje. Firmy zamykają się i uciekają za granicę. Mamy rekordowe zadłużenie. Nie widzicie że ten niemiecki Euro Kołchoz ciągnie Polskę i całą Europę w przepaść. Klasa Panów bawi się jak na Titanicu tuż przed zderzeniem z górą lodową....
Pisowskiego, 8-letniego bajzlu nie da się posprzątać przez kilka miesięcy.
Bród przeżarł Polskę do dna, teraz trzeba sporo czasu na sprzątanie i odkażanie !
Meeeeee meeee waaaaaażżżżnnnneee żżżżżżee PPPPIIIIISSSS nieeeee żżżżądziiii meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jeszcze tylko naszego prezydenta wybierzcie,
a wszystko po pisie posprzątamy
13-ki, 14-ki, wiek emerytalny, 800+ etc
do wora, a wór...
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): PIS bez subwencji, 75 mln do wora, a wór...
Takie nowe owoce demokracji ;)