~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): spokojnie...
w Niemczech i Hiszpanii już się podnosi bunt...
przeciwko komu?...nie Unii tylko polityce gospodarczej ''yankee'' jaka za wszelką cenę chcą narzucić Europie...
Polska jeszcze nie dojrzała do takiego buntu bo jest za słaba zarówno gospodarczo jak i militarnie...
dlatego jeszcze długo będziemy tylko ''wasalami'' ...własnych słabości ,uprzedzeń i niemocy ...
aby coś tu się zmieniło należało i nadal należy postawić się władzy...
~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): ja mam teraz czas na książki ,na filmy na wycieczki ....
i na obserwacje...
~~Pamiętamy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): ja mam teraz czas na książki ,na filmy na wycieczki ....
i na obserwacje...
Dalej te pociągi na wiadukcie zaobserwujesz na wycieczce z psem ? Coś w tym roku relacji z grzybobrania i obserwacji pociągów nie wrzucasz.
~~J23 napisał(a): Rośnie liczba bezrobotnych, rośnie inflacja, produkcja przemysłowa maleje. Firmy zamykają się i uciekają za granicę. Mamy rekordowe zadłużenie. Nie widzicie że ten niemiecki Euro Kołchoz ciągnie Polskę i całą Europę w przepaść. Klasa Panów bawi się jak na Titanicu tuż przed zderzeniem z górą lodową....
~~Brunatnopopielaty Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Rośnie liczba bezrobotnych, rośnie inflacja, produkcja przemysłowa maleje. Firmy zamykają się i uciekają za granicę. Mamy rekordowe zadłużenie. Nie widzicie że ten niemiecki Euro Kołchoz ciągnie Polskę i całą Europę w przepaść. Klasa Panów bawi się jak na Titanicu tuż przed zderzeniem z górą lodową....
Pisowskiego, 8-letniego bajzlu nie da się posprzątać przez kilka miesięcy.
Brud przeżarł Polskę do dna, teraz trzeba sporo czasu na sprzątanie i odkażanie !