Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
20 godz. 45 min. temu
Ja nie pisałem że po dwóch tygodniach. Ja pisałem że przegra i przegrywa.
Po dwóch tygodniach by upadła gdyby ktoś ich nie dozbrajał . Skończy się dozbrajanie i padnie.
Już teraz Ukraina prze do rozejmu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
20 godz. 45 min. temu
~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): W dniu 21 listopada 2024 r. po godzinie 5:00, rosyjskie Siły Zbrojne zaatakowały fabrykę Jużmasz w Dnieprze na Ukrainie (...). W ataku wykorzystano pociski nuklearne z usuniętą częścią nuklearną, potencjalnie zastąpione głowicami o dużej sile rażenia. Atak rakietowy całkowicie zniszczył zakład, który był wykorzystywany do naprawy pojazdów Bradley IFV i czołgów Leopard. Uważa się, że atak zademonstrował możliwości rosyjskich sił rakietowych" - twierdzi agencja Reutera. Głos w sprawie zabrał także Pentagon. Sabrina Singh, wicerzeczniczka Pentagonu poinformowała, że Rosja notyfikowała USA na krótko przed wystrzeleniem nowego, "eksperymentalnego" pocisku.

Słusznie. Każdy taki atak skraca trwającą wojnę.
Albo wydłuża ,wszyscy tacy jak ty krzyczeli ,że Ukraina padnie po dwóch tygodniach a o ile się nie mylę wojna trwa już ponad 1000 dni i nie zanosi się na koniec.

Tacy jak Ty w marcu 2022 ogłosili koniec możliwości bojowych Rosji, brak rakiet i amunicji.....wystarczyły słoiki z ogórkami :-)
Teraz całe NATO ma pełne kalesony....a młode byczki z UA bawią się na socjalu w Polsce !
~~Ciekawy zaloguj niezalogowany
20 godz. 40 min. temu
ilu jeszcze ruskich sołdatów musi umrzeć aby putler zakończył tę rzeź??
~~Wielbłądza Hutujnia niezalogowany
20 godz. 39 min. temu
~~ napisał(a): Ja nie pisałem że po dwóch tygodniach. Ja pisałem że przegra i przegrywa.
Po dwóch tygodniach by upadła gdyby ktoś ich nie dozbrajał . Skończy się dozbrajanie i padnie.
Już teraz Ukraina prze do rozejmu.

Ty naprawdę uważasz ,że wiesz co piszesz , przecież Rosja to potęga nuklearna ,największa armia w świecie i nie mogą pokonać Kraju który się rozbroił i miał gwarancje USA ,.
~~J23 niezalogowany
20 godz. 38 min. temu
Putin podkreślił, podobnie jak w niedawnym orędziu, że nikt na świecie obecnie nie ma systemów mogących przechwycić rakiety Oriesznik. Zaznaczył, że mowa o broni z wysoką precyzją uderzenia, a nie środku masowego rażenia. - W Rosji mamy zapasy takich pocisków, są one gotowe do ich użycia – powiedział Putin. Pociski Oriesznik osiągają prędkość 10 machów, czyli 2-3 km/s.
~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
20 godz. 37 min. temu
kiedy ja wklejałem tutaj z YT oceny Rittera i jego gości filmy znikały wycinane z prędkością światła...;D
dzisiaj już nie ma możliwości wklejek ale stronę Rittera obserwuję a jego obecne wypowiedzi na temat tej wojny mogą porażać perspektywą...
~~felek niezalogowany
20 godz. 36 min. temu
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): I już PO CPK ;)

Wystarczy, że już Radom jedyna inwestycja dokończona przez 8 lat rządów Kaczora - stoi prawie pusta. Wybudowano te lotnisko chyba żeby Suski miał bliżej na południe.
~~Ciemnobursztynowa Trytoma niezalogowany
20 godz. 36 min. temu
~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a): Ty naprawdę uważasz ,że wiesz co piszesz , przecież Rosja to potęga nuklearna ,największa armia w świecie i nie mogą pokonać Kraju który się rozbroił i miał gwarancje USA ,.

A co na to lekarze ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy