Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
22 godz. 33 min. temu
~~J23 napisał(a): Putin podkreślił, podobnie jak w niedawnym orędziu, że nikt na świecie obecnie nie ma systemów mogących przechwycić rakiety Oriesznik. Zaznaczył, że mowa o broni z wysoką precyzją uderzenia, a nie środku masowego rażenia. - W Rosji mamy zapasy takich pocisków, są one gotowe do ich użycia – powiedział Putin. Pociski Oriesznik osiągają prędkość 10 machów, czyli 2-3 km/s.

Oriesznik?...to chyba ''leszczyna''...dlaczego tak?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
22 godz. 30 min. temu
~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): Oriesznik?...to chyba ''leszczyna''...dlaczego tak?

Poczytaj...ja wiecznie żył nie będę .
22 godz. 28 min. temu
~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ja nie pisałem że po dwóch tygodniach. Ja pisałem że przegra i przegrywa.
Po dwóch tygodniach by upadła gdyby ktoś ich nie dozbrajał . Skończy się dozbrajanie i padnie.
Już teraz Ukraina prze do rozejmu.

Ty naprawdę uważasz ,że wiesz co piszesz , przecież Rosja to potęga nuklearna ,największa armia w świecie i nie mogą pokonać Kraju który się rozbroił i miał gwarancje USA ,.

wiem co piszę ...domyślam się nawet do kogo piszę...;D
gdyby Putin chciałby użyć broni nuklearnej już by to zrobił...

myślę że dla ciebie broń nuklearna to coś na podobieństwo ''Grubasa'' ;D
otóż nie...
~~J23 niezalogowany
22 godz. 27 min. temu
Gen. Waldemar Skrzypczak uważa, że Europa potrzebuje dodatkowej amunicji, by odeprzeć ewentualny atak wroga. Dodaje, że problem ten widać szczególnie w polskim wojsku. W opinii doświadczonego wojskowego, amunicja nabyta w Polsce przez trzy lata wystarczy na 10 dni walki.....

A Rosja ponoć przegrywa od początku inwazji ...
22 godz. 27 min. temu
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): Oriesznik?...to chyba ''leszczyna''...dlaczego tak?

Poczytaj...ja wiecznie żył nie będę .

już sprawdziłem...
co nie znaczy że masz już umierać...;D
22 godz. 22 min. temu
~~J23 napisał(a): Gen. Waldemar Skrzypczak uważa, że Europa potrzebuje dodatkowej amunicji, by odeprzeć ewentualny atak wroga. Dodaje, że problem ten widać szczególnie w polskim wojsku. W opinii doświadczonego wojskowego, amunicja nabyta w Polsce przez trzy lata wystarczy na 10 dni walki.....

A Rosja ponoć przegrywa od początku inwazji ...

amunicja?...w tym też do karabinków? ;D
a wiesz ile kosztuje dzisiaj jeden pocisk do Leosia lub Abrahama ?
~~J23 niezalogowany
22 godz. 22 min. temu
...."Putin chce, by Ukraina została podzielona na trzy części. Pierwszą część miałby stanowić obszar nazwany "nowymi regionami Rosji", drugą stanowiłaby "prorosyjska formacja państwowa" z prorosyjskimi władzami m.in. w Kijowie a trzecia to "tereny dyskusyjne" na zachodzie Ukrainy, o których przyszłości miałaby decydować m.in. Polska, Węgry i Rumunia. Śledź relację na żywo w Wirtualnej Polsce."
~~J23 niezalogowany
22 godz. 15 min. temu
~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): amunicja?...w tym też do karabinków? ;D
a wiesz ile kosztuje dzisiaj jeden pocisk do Leosia lub Abrahama ?

Tego nie wiem....ale wiem że byli tu tacy co miesiąc po rozpoczęciu wojny wieszczyli koniec Rosji.....hehe ....ciekawe co teraz powiedzą.... Pamiętam jak pluli na mnie i " H.o.r.u.s.a" nazywając ruskimi onucami bo nie wierzymy w propagandę TV na temat wojny.....bohaterowie z wyspy węży :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!