Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Granatowoczarny Oczar niezalogowany
13 godz. 12 min. temu
~~Janusz z poddasza napisał(a): Rosja nigdy nikogo nie zaatakowała i nawet nie chce używać słowa „wojna”
Rosja przeżyła tyle konfliktów, że nawet nie chce wypowiadać słowa „wojna” .

Dlatego pakuj manatki i jazda do swoich, do matii rasiji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowa Szydlica niezalogowany
12 godz. 34 min. temu
ja nie mogę ...właśnie wróciłem z STS-u i kto za mnie odbierze wygraną?
Jakiś tam ten u góry''janusz''...;D
wyczaiłem dzisiaj w ramach wyjątku takie spotkanie z drugiej ligi belgijskiej...

Deinze-FrancsBorains...stawka na ''jedynkę'' a tak postawiłem 9.90 ...na ''dwójkę'' było 1.25 ;D
do tego dwa tenisy i kupon za dwie dyszki może mi dać 198 złociszy...
pry jednym dopuszczalnym błędzie 43 ....
fajnie nie? ;)
~~Sts niezalogowany
12 godz. 9 min. temu
~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): ja nie mogę ...właśnie wróciłem z STS-u i kto za mnie odbierze wygraną?
wyczaiłem dzisiaj w ramach wyjątku takie spotkanie z drugiej ligi belgijskiej...

Deinze-FrancsBorains...stawka na ''jedynkę'' a tak postawiłem 9.90 ...na ''dwójkę'' było 1.25 ;D
fajnie nie? ;)

Pry , pry , pry , pry jednym ..
I pierdy Jasia w obiegu ;););)
12 godz. 2 min. temu
~~Sts napisał(a): ~~Niebieskofioletowa Szydlica napisał(a): ja nie mogę ...właśnie wróciłem z STS-u i kto za mnie odbierze wygraną?

fajnie nie? ;)

Pry , pry , pry , pry jednym ..
I pierdy Jasia w obiegu ;););)

które jak widzę wąchasz z uwielbieniem będąc w stanie ekstazy...;D
ale OK.
miej w życiu odrobinkę chociaż przyjemności...
12 godz. 1 min. temu
WIWAT!!!!!
RAFAŁ TRZASKOWSKI PREZYDENTEM POLSKI!!!!!!
WIWAT!!!!!

a piSS do wora i do utylizacji...;D
~~bez mydlenia oczu niezalogowany
11 godz. 26 min. temu
Joseph Goebbels kiedyś powiedział :
Dajcie mi środki masowego przekazu a zrobię ze społeczeństwem co będę chciał , będą kochać tego co będę chciał ,będą nienawidzić tych co będę chciał i mordować tych co będę chciał .I tak zrobił ,Niemcy zaczęli kochać Hitlera ,nienawidzić i mordować żydów i słowian .Nie było wtedy TV ale było radio ,prasa ,kroniki filmowe w kinach i spędy na stadionach .W każdym społeczeństwie 70-75% ludzi daje się łatwo manipulować ,nie myśli ,bezmyślnie wierzy to co im media wtłoczą do głów.
Dzisiaj w Polsce Goebbelsów przy władzy nie brakuje ,sterowane przez nich media w ten sposób najpierw tworzyły bezmyślnych zwolenników szprycowania, teraz tworzą bezmyślnych rusofobów.Ludzie Ci mają tak zabetonowane umysły że gotowi walczyć w obronie swojego największego wroga który na nich pluje i czci morderców ich ojców i dziadów, a wylewają wiadra pomyj na tych co z ich wrogiem walczą ,bo im tak media nakazują.Jak pelikany łykają największe kłamstwa ,wystarczy że media im to podadzą.
Na tym forum takich pustych pelikanów nie brakuje,zapewne zaraz będą wypluwać ze swoich dziobów nic nie wnoszące pomyje bo tylko na to ich stać
~~Ciemnopiwna Fortegilla niezalogowany
11 godz. 23 min. temu
zaraz napiszą pajace że jesteś ''ruska onucą'' ;)
~~Ciemnopiwna Fortegilla niezalogowany
11 godz. 19 min. temu
Spiegel pisze o tym że Scholz zastawia Ukrainę ''na lodzie'' ;D

''Walczący o reelekcję kanclerz Niemiec Olaf Scholz odmawia przekazania Ukrainie pocisków dalekiego zasięgu, aby zwiększyć swoje szanse wyborcze. Tymczasem Ukraina potrzebuje właśnie teraz większego wsparcia.''

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza