M21W2 napisał(a):Ktoś napisał:
Masz odwagę pójść nawet dzisiaj na policję razem ze mną , wyjaśnimy czy jesteś oszczercą czy ja tym co
podał twoje dane
nie potrzebuję do tego odwagi...
mogę to zrobić praktycznie w każdej chwili...
szkoda że teraz o tym piszesz bo dzisiaj o 13 -ej mam do załatwienia pilną sprawę ...
więc może jutro?
pójdziemy do funkcjonariuszki która prowadzi ta sprawę i sobie pogadamy....
więc?
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): pójdziemy do funkcjonariuszki która prowadzi ta sprawę i sobie pogadamy....
więc?
oprych napisał(a): Ponad 1,3 mln ofiar śmiertelnych oraz ponad 950 tysięcy rannych. Tak wyglądałby tragiczny bilans, gdyby na Warszawę spadł rosyjski pocisk jądrowy R-36M2 - wynika z symulacji, którą opublikowano na łamach amerykańskiego "Newsweeka". Analizę danych przeprowadził historyk technologii nuklearnej prof. Alex Wellerstein
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): dostosuję się ...podawaj...
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): dostosuję się ...podawaj...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowy Śniedek napisał(a): dostosuję się ...podawaj...
Robisz w portki , nie odbijaj piłeczki .
Dopisane 29.11.2024r. o godz. 11:54:Ktoś napisał: ~~Hebanowy Śniedek napisał(a): dostosuję się ...podawaj...
Masz prowadzącą twoją sprawę , ustal z nią godzinę .
gościu...
piszę o faktach a ty że trzęsę portkami?...zadeklarowałeś coś więc napisałem że się dostosuję...
zauważ jedno pajacu...
ani ty ani ja nie mamy pewności że jak MY ustalimy godzinę to tej kobiety może nie być na komendzie...
może mieć wolne, może być na interwencji ,może być na L-4...
i jeszcze jedno...ja nie muszę nic z nią ustalać ..
zresztą po co mam to robić?...po tym jak ty deklarujesz się że przywieziesz mnie ''pampersy'' do redakcji .a godzinę później wycofujesz się robiąc z ''gęby cholewę '' ja mam uwierzyć że się tam pokażesz? HAHAHAHAHA
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): zauważ jedno pajacu...
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): no ...teraz na mnie czas bo jeszcze wizyta w STS...
ale ty Lucuś pisz...pisz chłopie pisz...;D