~~pytanie za 50 zł napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Pomożecie rozstrzygnąć czy to jest konkret a może już sukces rządu ? Sprawa ma się następująco " Związany z Mniejszością Niemiecką Markus Tylikowski został asystentem senator KO. Wcześniej na cmentarzu w Bytomiu nielegalnie odsłaniał tablicę gloryfikującą żołnierzy III Rzeszy oraz członków formacji Selbstschutz i Freikorps. Wspomniane formacje były odpowiedzialne za brutalne zwalczanie polskości i Polaków na Górnym Śląsku."
Zainteresowany: " Pani Senator, serdecznie dziękuję za zaufanie i możliwość rozwoju u boku tak doświadczonej parlamentarzystki. To dla mnie ogromny zaszczyt i motywacja do dalszego działania na rzecz naszego kochanego Bytomia” – napisał na Facebooku.
źródło .kresy.pl...
Matka twoja by obsłużyła takiego Markusa ? Euro by wymieniła w banku.
~~pytanie za 50 zł napisał(a): Matka twoja by obsłużyła takiego Markusa ? Euro by wymieniła w banku.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał:
Szacunek dla redakcji z usunięcie wpisów nikczemnika z DM w temacie założonym przez Pana M celem złożenia kondolencji jego córce .
A ja poświęciłem trochę czasu by sprawdzić to co tu napisał m21w2 . Nic nie znalazłem więc teraz chciałbym by on sam wkleił coś o miejscu gdzie mogę znaleźć ten temat.
Jeśli tego nie zrobi od dzisiaj będę go otwarcie nazywał oszustem ,kłamcą i człowiekiem bez odrobiny zwykłej przyzwoitości.
~~J23 napisał(a): Pomożecie rozstrzygnąć czy to jest konkret a może już sukces rządu ? Sprawa ma się następująco " Związany z Mniejszością Niemiecką Markus Tylikowski został asystentem senator KO. Wcześniej na cmentarzu w Bytomiu nielegalnie odsłaniał tablicę gloryfikującą żołnierzy III Rzeszy oraz członków formacji Selbstschutz i Freikorps. Wspomniane formacje były odpowiedzialne za brutalne zwalczanie polskości i Polaków na Górnym Śląsku."
Zainteresowany: " Pani Senator, serdecznie dziękuję za zaufanie i możliwość rozwoju u boku tak doświadczonej parlamentarzystki. To dla mnie ogromny zaszczyt i motywacja do dalszego działania na rzecz naszego kochanego Bytomia” – napisał na Facebooku.
źródło .kresy.pl...