~~Złotożółty Rdest napisał(a): TIK-TAK...TIK-TAK
~~Złotożółty Rdest napisał(a): pytasz kiedy?
nie ma problemu ...jutro albo się z nią skontaktuję emajlem albo bezpośrednio ...
pokażę jej twój wpis i ona ci wyznaczy termin ...
zna twój numer telefonu...;D
a wiesz skąd zna ?...z twojego postu...
~~Ultramarynowy Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Rdest napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ultramarynowy Żylistek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotożółty Rdest napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlatego teraz będziesz mógł wiejski chamie wszystkich ''podejrzanych'' przypisywać do Jasia.
Co na to twój mecenas winobluszcz czy daglezja?
Bo zamknął się i milczy.
Ty jesteś " adwokatem "Jana i bolesławieckim chamem , twoja sprawa , nie musisz mi dostarczać dowodów .Powiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlifePowiat bolesławiecki nightlife
a gdzie twoje ,klonujące się ''mecenasy''? ;D
chcesz dowodów ?...zobaczysz je ...zobaczysz...
TIK-TAK...TIK-TAK....
Kogo ty straszysz i czym …?
Po pierwsze prosiłeś o przekazywanie danych dalej , jakby jakaś fucha była ..
Ktoś chciał z dobrej woli przekazać fachowca kobiecie potrzebującej pomocy budowlanej …
Więc tego się trzymaj i nie wal głupa …
„ Mecenas” ….;););)
DZISIAJ ROBISZ ZA ''ŻYLISTKA''? hahahahaha
cieniutki ''mecenasiku''
ty się czegoś kurczowo trzymasz bo wiesz że komuś tu się zrobiło cieplutko koło dupska...
komu? ...coś o tym wiesz? ;D
a reszty kiedyś się dowiesz...
teraz możesz tylko brnąć w te swoje popierdółki...
A co zaprzeczysz …??
Osadzą ci których wynająłeś , jeżeli będą bezstronni
Kto prawdę mówi, a kto „popierdółki”,
a czemu to ja mam zaprzeczać?.... ''mecenasiku''
kogo to ja ''wynająłem''? ;D
''jeśli będą bezstronni''?... a to dobre...
myślisz że ja mam na pstryknięcie palcem jakiegoś sędziego?
przecież to ty Juruś zapowiedziałeś mi szereg ''apelacji''...;D
tak Juruś ...produkujecie tu każdego dnia ''popierdółki''
~~Złotożółty Rdest napisał(a): a teraz to ja jestem winny że jakiemuś Lucusiowi by ''zabłystnąć'' zachciało się założyć temat o koledze który postawił mu koniaczek a następnego dnia mu tu dupę obrabiał...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Rdest napisał(a): pytasz kiedy?
nie ma problemu ...jutro albo się z nią skontaktuję emajlem albo bezpośrednio ...
pokażę jej twój wpis i ona ci wyznaczy termin ...
zna twój numer telefonu...;D
a wiesz skąd zna ?...z twojego postu...
Nareszcie jakiś konkret , Dzięki .
Nie zrewanżuję ci się za " tchórza " aby nie obrażać zwierząt .
~~Złotożółty Rdest napisał(a): a teraz nagle wymiękłeś i nawet tchórzem nie chcesz mnie nazwać?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Rdest napisał(a): a teraz to ja jestem winny że jakiemuś Lucusiowi by ''zabłystnąć'' zachciało się założyć temat o koledze który postawił mu koniaczek a następnego dnia mu tu dupę obrabiał...
Janusz , potraktuję ciebie poważnie , nie napiszę tak jak na to zasługujesz .
Temat o Panu M poruszę na policji przy twojej pani policjant , udowodnię jak twoja nienawiść do mnie odbiera ci rozum .
~~Złotożółty Rdest napisał(a): a teraz nagle wymiękłeś i nawet tchórzem nie chcesz mnie nazwać?
co ty taki nagle grzeczniutki się zrobiłeś?... rurka zmiękła?
~~Złotożółty Rdest napisał(a): a proszę bardzo...jak ci na to pozwoli...;D
wiesz co Lucuś?...proponuję ci abyś rozmowę z nią rozpoczął od zrzutu swojego postu z tematu jaki o nim założyłeś...