~~Jurek napisał(a): Janusz , czy jak mój brat zjawi się u ciebie na poddaszu, w Honorowym Przedstawicielstwie Federacji Rosyjskiej i przeprosi za
błędne intencję, odnośnie poszukiwania w internecie sprawdzonych glazurników, to odpuścisz ?
M21W2 napisał(a): Janusz do zobaczenia na policji . czas na Republikę .Dopisane 02.12.2024r. o godz. 18:39:Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Janusz , czy jak mój brat zjawi się u ciebie na poddaszu, w Honorowym Przedstawicielstwie Federacji Rosyjskiej i przeprosi za
błędne intencję, odnośnie poszukiwania w internecie sprawdzonych glazurników, to odpuścisz ?
Janusz nie odpuszczaj , Jasio wie na 100% że to ja podałem twoje dane , skorzystaj z tego świadka .
~~J23 napisał(a): Pomożecie rozstrzygnąć czy to jest konkret a może już sukces rządu ? Sprawa ma się następująco " Związany z Mniejszością Niemiecką Markus Tylikowski został asystentem senator KO. Wcześniej na cmentarzu w Bytomiu nielegalnie odsłaniał tablicę gloryfikującą żołnierzy III Rzeszy oraz członków formacji Selbstschutz i Freikorps. Wspomniane formacje były odpowiedzialne za brutalne zwalczanie polskości i Polaków na Górnym Śląsku."
Zainteresowany: " Pani Senator, serdecznie dziękuję za zaufanie i możliwość rozwoju u boku tak doświadczonej parlamentarzystki. To dla mnie ogromny zaszczyt i motywacja do dalszego działania na rzecz naszego kochanego Bytomia” – napisał na Facebooku.
źródło .kresy.pl...