Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jurek niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 18:36
Janusz , czy jak mój brat zjawi się u ciebie na poddaszu, w Honorowym Przedstawicielstwie Federacji Rosyjskiej i przeprosi za
błędne intencję, odnośnie poszukiwania w internecie sprawdzonych glazurników, to odpuścisz ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 grudnia 2024r. o 18:39
Janusz do zobaczenia na policji . czas na Republikę .

Dopisane 02.12.2024r. o godz. 18:39:

~~Jurek napisał(a): Janusz , czy jak mój brat zjawi się u ciebie na poddaszu, w Honorowym Przedstawicielstwie Federacji Rosyjskiej i przeprosi za
błędne intencję, odnośnie poszukiwania w internecie sprawdzonych glazurników, to odpuścisz ?

Janusz nie odpuszczaj , Jasio wie na 100% że to ja podałem twoje dane , skorzystaj z tego świadka .
~~siostra Bożenka niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 18:55
Bracia ,kto tu jest kto ?
~~Bakłażanowy Eukomis niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 19:21
szkoda pisać były solidarnościowiec i russ publika
~~Złotożółty Rdest niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 19:59
M21W2 napisał(a): Janusz do zobaczenia na policji . czas na Republikę .Dopisane 02.12.2024r. o godz. 18:39:
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Janusz , czy jak mój brat zjawi się u ciebie na poddaszu, w Honorowym Przedstawicielstwie Federacji Rosyjskiej i przeprosi za

Janusz nie odpuszczaj , Jasio wie na 100% że to ja podałem twoje dane , skorzystaj z tego świadka .

nie licz na to...
tak...wiem na 100% że udostępniałeś tu w sposób nieuprawniony moje dane...
tak tchórzu...ty też o tym wiesz dlatego dzisiaj tchórzliwie milczysz...
~~Zero niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:05
Witaj ziobro. Czekaliśmy na ciebie
~~J23 niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:06
Pomożecie rozstrzygnąć czy to jest konkret a może już sukces rządu ? Sprawa ma się następująco " Związany z Mniejszością Niemiecką Markus Tylikowski został asystentem senator KO. Wcześniej na cmentarzu w Bytomiu nielegalnie odsłaniał tablicę gloryfikującą żołnierzy III Rzeszy oraz członków formacji Selbstschutz i Freikorps. Wspomniane formacje były odpowiedzialne za brutalne zwalczanie polskości i Polaków na Górnym Śląsku."
Zainteresowany: " Pani Senator, serdecznie dziękuję za zaufanie i możliwość rozwoju u boku tak doświadczonej parlamentarzystki. To dla mnie ogromny zaszczyt i motywacja do dalszego działania na rzecz naszego kochanego Bytomia” – napisał na Facebooku.
źródło .kresy.pl...
~~pytanie za 50 zł niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 20:09
~~J23 napisał(a): Pomożecie rozstrzygnąć czy to jest konkret a może już sukces rządu ? Sprawa ma się następująco " Związany z Mniejszością Niemiecką Markus Tylikowski został asystentem senator KO. Wcześniej na cmentarzu w Bytomiu nielegalnie odsłaniał tablicę gloryfikującą żołnierzy III Rzeszy oraz członków formacji Selbstschutz i Freikorps. Wspomniane formacje były odpowiedzialne za brutalne zwalczanie polskości i Polaków na Górnym Śląsku."
Zainteresowany: " Pani Senator, serdecznie dziękuję za zaufanie i możliwość rozwoju u boku tak doświadczonej parlamentarzystki. To dla mnie ogromny zaszczyt i motywacja do dalszego działania na rzecz naszego kochanego Bytomia” – napisał na Facebooku.
źródło .kresy.pl...

Matka twoja by obsłużyła takiego Markusa ? Euro by wymieniła w banku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.