Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jasiu niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 19:48
Ja nadal niezmienny. Ja nie tak jak ty zawsze byłem i jestem przeciwny obecności tutaj potomków banderowców i nie obawiam się o tym pisać .
Napisz jak tu widzisz te tabuny młodych Ukraińców którzy dekują się tutaj zamiast wracać i walczyć za rodinu?
Czy popierasz fakt by pobierali polskie socjale?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 19:48
j23 .Jak tam twoi przyjaciele z faszystowskiej AfD?
~~ niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:11
No i przyjaciel faszystów z AfD j23 schował mordę w kubeł. A taki był kazaczok. Hihihi
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:17
Tą uchwałę PKW to sobie możecie wsadzić, wiecie gdzie...
Już wydałem rozkazy ministrowi finansów: -piniendzy nie ma i nie bendzie"
~~Yogi niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:17
No to jutro widzimy te zaległe melony na koncie PiS, dobre z was chłopaki zresztą i dziewczyny też, pozdro i spoko nara:)
Aha i sukcesy będą?? Będą no nie chłopcy?
~~leszcz leszek niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:19
Za ryżego pl wydała czterysta tys wiz, cicho coś o tym,a Polacy gdzie? na szparagi, hurra
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:19
Będziemy rygorystycznie przestrzegać prawa!!!
Prawa, tak jak my je rozumiemy ;)
~~Do Pelikanatu niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 20:27
Jak tam pelikany tęczowe i moherowe babrające się w bagnie
Boicie się ? Bo w przyszłym roku z jednej strony przyjdzie z was zrobić pieczeń prezydent Putin z drugiej strony Alice Weidel z AFD a pomoże im prezydent Trump.
Bagno jak będzie zwiewać z Polski ,może was zabierze, ale będą mieć problemy do jakiego samolotu wsiadać ,tęczowego czy moherowego ,Morawiecki był najpierw doradcą Tuska a później premierem w PISie. Radosław Sikorski był ministrem obrony za rządów PIS a obecnie jest ministrem spraw zagranicznych u Tuska.
I takich przykładów jest więcej, będzie rozgardiasz ,mogą was nie zabrać, więc wsiadajcie na hulajnogi jakie dostaliście za wstrzyknięcie sobie przeciw pandemicznej berbeluchy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.