Ja nadal niezmienny. Ja nie tak jak ty zawsze byłem i jestem przeciwny obecności tutaj potomków banderowców i nie obawiam się o tym pisać .
Napisz jak tu widzisz te tabuny młodych Ukraińców którzy dekują się tutaj zamiast wracać i walczyć za rodinu?
Czy popierasz fakt by pobierali polskie socjale?
No to jutro widzimy te zaległe melony na koncie PiS, dobre z was chłopaki zresztą i dziewczyny też, pozdro i spoko nara:)
Aha i sukcesy będą?? Będą no nie chłopcy?
~~Do Pelikanatu niezalogowany 30 grudnia 2024r. o 20:27
Jak tam pelikany tęczowe i moherowe babrające się w bagnie
Boicie się ? Bo w przyszłym roku z jednej strony przyjdzie z was zrobić pieczeń prezydent Putin z drugiej strony Alice Weidel z AFD a pomoże im prezydent Trump.
Bagno jak będzie zwiewać z Polski ,może was zabierze, ale będą mieć problemy do jakiego samolotu wsiadać ,tęczowego czy moherowego ,Morawiecki był najpierw doradcą Tuska a później premierem w PISie. Radosław Sikorski był ministrem obrony za rządów PIS a obecnie jest ministrem spraw zagranicznych u Tuska.
I takich przykładów jest więcej, będzie rozgardiasz ,mogą was nie zabrać, więc wsiadajcie na hulajnogi jakie dostaliście za wstrzyknięcie sobie przeciw pandemicznej berbeluchy
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.