~~Do Pelikanatu napisał(a): Jak tam pelikany tęczowe i moherowe babrające się w bagnie
Boicie się ? Bo w przyszłym roku z jednej strony przyjdzie z was zrobić pieczeń prezydent Putin z drugiej strony Alice Weidel z AFD a pomoże im prezydent Trump.
Bagno jak będzie zwiewać z Polski ,może was zabierze, ale będą mieć problemy do jakiego samolotu wsiadać ,tęczowego czy moherowego ,Morawiecki był najpierw doradcą Tuska a później premierem w PISie. Radosław Sikorski był ministrem obrony za rządów PIS a obecnie jest ministrem spraw zagranicznych u Tuska.
I takich przykładów jest więcej, będzie rozgardiasz ,mogą was nie zabrać, więc wsiadajcie na hulajnogi jakie dostaliście za wstrzyknięcie sobie przeciw pandemicznej berbeluchy
~~To nie to napisał(a):Ktoś napisał: ~~Do Pelikanatu napisał(a): Jak tam pelikany tęczowe i moherowe babrające się w bagnie
Boicie się ? Bo w przyszłym roku z jednej strony przyjdzie z was zrobić pieczeń prezydent Putin z drugiej strony Alice Weidel z AFD a pomoże im prezydent Trump.
Bagno jak będzie zwiewać z Polski ,może was zabierze, ale będą mieć problemy do jakiego samolotu wsiadać ,tęczowego czy moherowego ,Morawiecki był najpierw doradcą Tuska a później premierem w PISie. Radosław Sikorski był ministrem obrony za rządów PIS a obecnie jest ministrem spraw zagranicznych u Tuska.
I takich przykładów jest więcej, będzie rozgardiasz ,mogą was nie zabrać, więc wsiadajcie na hulajnogi jakie dostaliście za wstrzyknięcie sobie przeciw pandemicznej berbeluchy
a co będzie z tobą huiu, skoro tak źle życzysz Polakom w przedostatnim dniu roku, wyżej wymienieni szykują ci jakąś ciepłą posadkę?
~~Jasiu napisał(a): Ja nadal niezmienny. Ja nie tak jak ty zawsze byłem i jestem przeciwny obecności tutaj potomków banderowców i nie obawiam się o tym pisać .
Napisz jak tu widzisz te tabuny młodych Ukraińców którzy dekują się tutaj zamiast wracać i walczyć za rodinu?
Czy popierasz fakt by pobierali polskie socjale?
~~ napisał(a): Gdzie się podział j23 przyjaciel faszystów z AfD? ;]]