oprych napisał(a): Nie chcę cię obrażać bo i tak nie zrozumiesz co do ciebie napisałem.
Ale spróbuję ci wytłumaczyć na twoim poziomie intelektualnym:
Kaczy gnom zaplanował w 2022r wzrost akcyzy na poziomie 10% a w 2024 tępa chaczka tusk zmienił planowaną akcyzę na 25%
Pewno nie wiesz ale 25% to więcej niż 10%.Dopisane 31.12.2024r. o godz. 19:15:I tak. Walnąłem babola w wyrazie haczka.
~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Nie chcę cię obrażać bo i tak nie zrozumiesz co do ciebie napisałem.
Ale spróbuję ci wytłumaczyć na twoim poziomie intelektualnym:
Kaczy gnom zaplanował w 2022r wzrost akcyzy na poziomie 10% a w 2024 tępa chaczka tusk zmienił planowaną akcyzę na 25%
Pewno nie wiesz ale 25% to więcej niż 10%.Dopisane 31.12.2024r. o godz. 19:15:I tak. Walnąłem babola w wyrazie haczka.
,,haczka'' ? Janusz z poddasza uważa że my nie PiSzemy prac dyplomowych.
PiSi gupku , to Kaczy gnom zaplanował w 2022 coroczną podwyżkę akcyzy , czy zrobił to Tusk ?
Bez elaboratów , KTO
Jaka była Twoja odpowiedź ?
~~Eee napisał(a): Oprych dobrze prawi, tylko więcej szacunu do prezesa, a poza tym bardzo dobrze.
~~Liliowoniebieski Żeniszek napisał(a): Ten CPK to potrzebny jak na fiucie sprzęgło !
~~Liliowoniebieski Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Oprych dobrze prawi, tylko więcej szacunu do prezesa, a poza tym bardzo dobrze.
Ten CPK to potrzebny jak na fiucie sprzęgło !