~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Nie chcę cię obrażać bo i tak nie zrozumiesz co do ciebie napisałem.
Ale spróbuję ci wytłumaczyć na twoim poziomie intelektualnym:
Kaczy gnom zaplanował w 2022r wzrost akcyzy na poziomie 10% a w 2024 tępa chaczka tusk zmienił planowaną akcyzę na 25%
Pewno nie wiesz ale 25% to więcej niż 10%.Dopisane 31.12.2024r. o godz. 19:15:I tak. Walnąłem babola w wyrazie haczka.
,,haczka'' ? Janusz z poddasza uważa że my nie PiSzemy prac dyplomowych.
PiSi gupku , to Kaczy gnom zaplanował w 2022 coroczną podwyżkę akcyzy , czy zrobił to Tusk ?
Bez elaboratów , KTO
Jaka była Twoja odpowiedź ?
~~Bladolawendowa Skimia napisał(a): Ach te artykuły na Onecie
"Rosja wstrzymała eksport gazu do Europy przez Ukrainę "Historyczne wydarzenie""
"Rosja zaprzestała eksportu gazu przez Ukrainę. Nadniestrze bez ogrzewania"
"Rosja wstrzymuje eksport gazu przez Ukrainę. Bruksela reaguje "
Wychodzi na to że to Ruskie nie chcą sprzedawać paliw Europie.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Nie chcę cię obrażać bo i tak nie zrozumiesz co do ciebie napisałem.
Ale spróbuję ci wytłumaczyć na twoim poziomie intelektualnym:
Kaczy gnom zaplanował w 2022r wzrost akcyzy na poziomie 10% a w 2024 tępa chaczka tusk zmienił planowaną akcyzę na 25%
Pewno nie wiesz ale 25% to więcej niż 10%.Dopisane 31.12.2024r. o godz. 19:15:I tak. Walnąłem babola w wyrazie haczka.
,,haczka'' ? Janusz z poddasza uważa że my nie PiSzemy prac dyplomowych.
PiSi gupku , to Kaczy gnom zaplanował w 2022 coroczną podwyżkę akcyzy , czy zrobił to Tusk ?
Bez elaboratów , KTO
Jaka była Twoja odpowiedź ?
Co za różnica czy coroczny wzrost akcyzy ustanowił jeszcze PIS czy zrobił to PO?
Przecież to można chyba w każdej chwili odwołać (szczególnie jak się m a większość) - wystarczy tylko chcieć. Ale jak widać nikt tego nie chce.
Bo PIS i PO praktycznie się nie różnią od siebie :) To jeden uj :)
No teraz co za różnica , ale przedtem że to nie Morawiecki . Jak się okazało że to jednak Kaczyński , to teraz co za różnica.
Rence opadajo .
Wiadomo, że nowy rząd mógł .....itd., ale też wiadomo że nie ma kasy. A idol Janusza z poddasza , u naszych granic.
~~ napisał(a): A ile istnie ludzkich by ocalało gdyby kacapy nie napadły na Ukrainę??
~~ napisał(a): A ile istnie ludzkich by ocalało gdyby kacapy nie napadły na Ukrainę??