Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Karminowa Rudbekia niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 12:19
bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wyborca PO niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 12:42
~~Karminowa Rudbekia napisał(a): bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D

Hahahaha

Aha zapomniałem, hahahaha
~~J23 niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 14:32
Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha
Tusk z Kierwińskim nie radzą sobie z Pomocą dla powodzian i przekazali kasę Owsiakowi a ten......haha....w stylu Tuska. Pamiętacie sztaby powodziowe z udziałem "wierchuszki"? Tusk, Kierwiński, Kosiniak.... ich przemówienia obietnice ?
Pamiętaj ! Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 14:55
FBI porwie Romanowskiego z Węgier i zamknie go we Wronkach ,to będzie sukces
~~skorn niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 15:02
~~J23 napisał(a): Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha
Tusk z Kierwińskim nie radzą sobie z Pomocą dla powodzian i przekazali kasę Owsiakowi a ten......haha....w stylu Tuska. Pamiętacie sztaby powodziowe z udziałem "wierchuszki"? Tusk, Kierwiński, Kosiniak.... ich przemówienia obietnice ?

Wszyscy w rządzie kradną , pomocą dla powodzian powinien kierować kanonik o nieskazitelnym charakterze , pasterz o gorącym sercu i czystych rękach Ojciec Tadeusz Rydzyk .Ta święta osoba nie uszczknęła by z pomocy ani grosika
~~bolecnauta niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 15:07
Pomocą powinien kierować tzw. kierownik ale że dostał fuchii no to nie może.
~~ niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 15:15
~~J23 napisał(a): Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!

Nie muszę ale dam a Republikę o.s.r.a.m !!!:D:D
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 15:26
~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha

Wszyscy w rządzie kradną , pomocą dla powodzian powinien kierować kanonik o nieskazitelnym charakterze , pasterz o gorącym sercu i czystych rękach Ojciec Tadeusz Rydzyk .Ta święta osoba nie uszczknęła by z pomocy ani grosika

Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.