~~Karminowa Rudbekia napisał(a): bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D
~~J23 napisał(a): Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha
Tusk z Kierwińskim nie radzą sobie z Pomocą dla powodzian i przekazali kasę Owsiakowi a ten......haha....w stylu Tuska. Pamiętacie sztaby powodziowe z udziałem "wierchuszki"? Tusk, Kierwiński, Kosiniak.... ich przemówienia obietnice ?
Pamiętaj ! Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!
~~J23 napisał(a): Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha
Tusk z Kierwińskim nie radzą sobie z Pomocą dla powodzian i przekazali kasę Owsiakowi a ten......haha....w stylu Tuska. Pamiętacie sztaby powodziowe z udziałem "wierchuszki"? Tusk, Kierwiński, Kosiniak.... ich przemówienia obietnice ?
Pamiętaj ! Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!
Wszyscy w rządzie kradną , pomocą dla powodzian powinien kierować kanonik o nieskazitelnym charakterze , pasterz o gorącym sercu i czystych rękach Ojciec Tadeusz Rydzyk .Ta święta osoba nie uszczknęła by z pomocy ani grosika