~~Purpurowa Konwalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha
Tusk z Kierwińskim nie radzą sobie z Pomocą dla powodzian i przekazali kasę Owsiakowi a ten......haha....w stylu Tuska. Pamiętacie sztaby powodziowe z udziałem "wierchuszki"? Tusk, Kierwiński, Kosiniak.... ich przemówienia obietnice ?
Pamiętaj ! Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!
Wszyscy w rządzie kradną , pomocą dla powodzian powinien kierować kanonik o nieskazitelnym charakterze , pasterz o gorącym sercu i czystych rękach Ojciec Tadeusz Rydzyk .Ta święta osoba nie uszczknęła by z pomocy ani grosika
Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "
On tak przemawia w imieniu powodzian , jemu klauzura zabrania posiadania czegokolwiek.
~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "
A pieniędzy dla powodzian niema i nie będzie. Bo wiecie orkiestra gra a Tytanik płynie dalej.....hahaha
~~Karminowa Rudbekia napisał(a): bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D
~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?
~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?
To na nosie orkiestra też potrafi grać?
~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?
Zastosowana autokorekta