Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~tak to widzę niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 15:52
~~Purpurowa Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Tusk oddał miliony złotych Owsiakowi na pomoc powodzianom. Co się stało z tymi pieniędzmi ?.....komu pomógł ? Na pytania dziennikarzy wPolsce24 o pomoc i publiczne pieniądze Owsiak uciekł ....haha
Tusk z Kierwińskim nie radzą sobie z Pomocą dla powodzian i przekazali kasę Owsiakowi a ten......haha....w stylu Tuska. Pamiętacie sztaby powodziowe z udziałem "wierchuszki"? Tusk, Kierwiński, Kosiniak.... ich przemówienia obietnice ?
Pamiętaj ! Nie musisz dawać na Owsiaka.....!!!

Wszyscy w rządzie kradną , pomocą dla powodzian powinien kierować kanonik o nieskazitelnym charakterze , pasterz o gorącym sercu i czystych rękach Ojciec Tadeusz Rydzyk .Ta święta osoba nie uszczknęła by z pomocy ani grosika
Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "

On tak przemawia w imieniu powodzian , jemu klauzura zabrania posiadania czegokolwiek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 17:50
~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "

A pieniędzy dla powodzian niema i nie będzie. Bo wiecie orkiestra gra a Tytanik płynie dalej.....hahaha
~~co za kaczy cep niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 17:53
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Wspaniały pomysł Tadek mówi wprost ,,Oj pieniędzy nam potrzeba oj potrzeba "

A pieniędzy dla powodzian niema i nie będzie. Bo wiecie orkiestra gra a Tytanik płynie dalej.....hahaha

Ty tępy wieśniaku sam jak ten jak Tytanik , hahahahahaha co za cep.
~~J23 niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 17:58
~~Karminowa Rudbekia napisał(a): bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D

Hahaaaa...a to panie dobry żart :-). Przypomnijcie mi proszę kto to taki za sery bez podatku robił ? Kto bierze trzynastą i czternastą emeryturę co mu Kaczyński załatwił ? Wnuki 800+..... To już wnuków nie lubisz ?
~~Burak z poddasza niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:05
Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?
~~Rdzawobrązowy Cis niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:09
~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?

To na nosie orkiestra też potrafi grać?
~~Burak z poddasza niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:11
~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?

To na nosie orkiestra też potrafi grać?

Panie jak czeba to i Premier na fujarce zagra!
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:13
~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?

Za to PIS zebrał od ...i kilkanaście milionów na kampanię dla Suterena !

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza