~~J23 napisał(a): ~~Karminowa Rudbekia napisał(a): bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D
~~do czuba j23 napisał(a): Gdybyś umiał liczyć to nie był byś stratny około tysiąca zł rocznie ,co z tego że mafia Pisowska dała 13 i 14 emeryturę jak zabrali 9% składki zdrowotnej .
~~Burak z poddasza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?
To na nosie orkiestra też potrafi grać?
Panie jak czeba to i Premier na fujarce zagra!
Jako wyborca prezydenta UE uroczyście przysięgam że Tusk mówi prawdę a pieniądze które dał Owsiakowi na pewno trafiły do powodzian! Każda złotówka publicznych pieniędzy rozliczona !
A cha ....zapomniałem dodać że przysięgam ale w Boga nie wierzę....i w przysięgę małżeńską nie wierzę ......:-)
~~Burak z poddasza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?
To na nosie orkiestra też potrafi grać?
Panie jak czeba to i Premier na fujarce zagra!
Jako wyborca prezydenta UE uroczyście przysięgam że Tusk mówi prawdę a pieniądze które dał Owsiakowi na pewno trafiły do powodzian! Każda złotówka publicznych pieniędzy rozliczona !
A cha ....zapomniałem dodać że przysięgam ale w Boga nie wierzę....i w przysięgę małżeńską nie wierzę ......:-)
~~Burak z poddasza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał:
- Z czego się utrzymuję?
- Z pieniędzy zbieranych...
przez dzieci na mrozie
~~Róbta co chceta napisał(a): - Z czego się utrzymuję?
- Z pieniędzy zbieranych...
przez dzieci na mrozie