Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~do czuba j23 niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 18:21
~~J23 napisał(a): ~~Karminowa Rudbekia napisał(a): bzdura...nie lubię tylko pasożytów...
czy to będzie ''ukr'' czy ''kacap'' jest to dla mnie obojętne...
podobnie nie lubię też polskich pasożytów i darmozjadów więc zachowuję tu pewne status quo...;D

Hahaaaa...a to panie dobry żart :-). Przypomnijcie mi proszę kto to taki za sery bez podatku robił ? Kto bierze trzynastą i czternastą emeryturę co mu Kaczyński załatwił ? Wnuki 800+..... To już wnuków nie lubisz ?
Tchebilu J23 powinieneś iść na korepetycję z tabliczki mnożenia do nauczycielki wczesnego nauczania .Gdybyś umiał liczyć to nie był byś stratny około tysiąca zł rocznie ,co z tego że mafia Pisowska dała 13 i 14 emeryturę jak zabrali 9% składki zdrowotnej .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawobrązowy Cis niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 19:35
~~do czuba j23 napisał(a): Gdybyś umiał liczyć to nie był byś stratny około tysiąca zł rocznie ,co z tego że mafia Pisowska dała 13 i 14 emeryturę jak zabrali 9% składki zdrowotnej .

Składka za sery zabrana?
~~Burak z poddasza niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 19:41
~~Burak z poddasza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?

To na nosie orkiestra też potrafi grać?

Panie jak czeba to i Premier na fujarce zagra!

Jako wyborca prezydenta UE uroczyście przysięgam że Tusk mówi prawdę a pieniądze które dał Owsiakowi na pewno trafiły do powodzian! Każda złotówka publicznych pieniędzy rozliczona !
A cha ....zapomniałem dodać że przysięgam ale w Boga nie wierzę....i w przysięgę małżeńską nie wierzę ......:-)
~~Burak z poddasza niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 19:47
Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a): Ja tam z premiera zadowolony jestem! On jednym okiem do góry na brukselę patrzy a drugim o kiem nadu na powodzian żeby im się dobrze żyło! Pan premier powierzył publiczne pieniądze Owsiakowi a ten zagra dla powodzian orkiestrą! Orkiestrą...rozumiecie?

To na nosie orkiestra też potrafi grać?

Panie jak czeba to i Premier na fujarce zagra!

Jako wyborca prezydenta UE uroczyście przysięgam że Tusk mówi prawdę a pieniądze które dał Owsiakowi na pewno trafiły do powodzian! Każda złotówka publicznych pieniędzy rozliczona !
A cha ....zapomniałem dodać że przysięgam ale w Boga nie wierzę....i w przysięgę małżeńską nie wierzę ......:-)
~~Żółtawordzawa Czeremcha niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 20:50
Janusz wszyscy wiemy że masz kota , uważa bo w Niemczech przyszła zagłada , padają jak muchy na covida.
~~Róbta co chceta niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 21:24
Ktoś napisał: ~~Burak z poddasza napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Cis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał:

- Z czego się utrzymuję?
- Z pieniędzy zbieranych...
przez dzieci na mrozie
~~Róbta co chceta niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 21:24
- Z czego się utrzymuję?
przez dzieci na mrozie
~~xxx niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 22:22
~~Róbta co chceta napisał(a): - Z czego się utrzymuję?
przez dzieci na mrozie

A z czego utrzymuje się Rydzyk ?.Z naszych podatków które milionami przelewał pisowski szmaciarski nierząd .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza