~~biały bez napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobrązowa Bazylia napisał(a):
Malinowy Nosie ale z ciebie pisowskie ścierwo .Niemcy uratowały ci życie w Polsce czekał cię rynsztok .
~~J23 napisał(a): .....nie wiem jak to opisać - ja musiałem łuski zbierać po strzelaniu !Tak się dzieje jak ciąży nadmiar medali na generalskich mundurach które nie wiadomo za co są przyznawane .Wcześniej dwa tygodnie szukali rakiety która spadła nie wiadomo gdzie . Kompletne rozpasanie nic się nie zmieniło od stanu wojennego oprócz tego że zwykłym żołnierzom zmienili onuce na skarpety......Uśmiechnięte Wojsko Polskie zdobywa kolejny szczyt partactwa i niezdolności. Więcej lekarzy na ministerialnych stołkach. Ciekawe czy ci fachowcy jak ich z wojska wywalą czy znajda pracę w "tvp w likwidacji "jak słynna Barbara miłośniczka polskiego munduru...
Groteska szajki 13 grudnia :-)....Cóż za piękna katastrofa.....:-)
~~Kasztanowoczerwona Hutujnia napisał(a): Najważniejsze , że " kamyszek - tygrysek" odnalazł 240 min przeciwczołgowych, które jakoś tak się w transporcie zawieruszyły. Ale bez obaw. Odnalazły się w jakimś składzie meblowym na drugim końcu Polski. Już widzę te wpisy KOdziarskie, jakby to było za Błaszczaka. .....hahahahaha
~~młody demokrata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwona Hutujnia napisał(a): Najważniejsze , że " kamyszek - tygrysek" odnalazł 240 min przeciwczołgowych, które jakoś tak się w transporcie zawieruszyły. Ale bez obaw. Odnalazły się w jakimś składzie meblowym na drugim końcu Polski. Już widzę te wpisy KOdziarskie, jakby to było za Błaszczaka. .....hahahahaha
A tego generała co wiózł te miny to nie kuwetowy na stanowisko posadził ,ha ?
~~Kasztanowoczerwona Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwona Hutujnia napisał(a): Najważniejsze , że " kamyszek - tygrysek" odnalazł 240 min przeciwczołgowych, które jakoś tak się w transporcie zawieruszyły. Ale bez obaw. Odnalazły się w jakimś składzie meblowym na drugim końcu Polski. Już widzę te wpisy KOdziarskie, jakby to było za Błaszczaka. .....hahahahaha
Myślę, że po roku nie/rządzenia/ był czas już go wysadzić, ha?[/c
Proponujesz wszystkich generałów wy*ebać a roboty , ha?
~~młody demokrata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwona Hutujnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowoczerwona Hutujnia napisał(a): Najważniejsze , że " kamyszek - tygrysek" odnalazł 240 min przeciwczołgowych, które jakoś tak się w transporcie zawieruszyły. Ale bez obaw. Odnalazły się w jakimś składzie meblowym na drugim końcu Polski. Już widzę te wpisy KOdziarskie, jakby to było za Błaszczaka. .....hahahahaha
Myślę, że po roku nie/rządzenia/ był czas już go wysadzić, ha?[/c
Proponujesz wszystkich generałów wy*ebać a roboty , ha?
A no tak. Skoro macie " neosędziów" to może czas się przyjrzeć generałom,zwłaszcza takim co im wagony z minami giną.