Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Rudawy Kiścień niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 21:27
Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawa Kolczurka niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 21:34
~~Rudawy Kiścień napisał(a): Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała

Bo była ubezpieczona na 200 miliardów euro !
~~klucznick niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 22:00
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze co ona robi tam w parlamencie skoro jej marzeniem jest to by Polska wyszła z Unii

Bo tam też się ważą sprawy polskie , gamoniu z poddasza.

Nikt poza Konfederacją nie reprezentuje polskiego interesu w tym lewicowym burdelu .
~~J23 niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 6:24
~~Rudawy Kiścień napisał(a): Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała

Rząd zajął się pomocą Owsiakowi i na razie nie ma czasu....ale się dowiaduj :-)
~~pytanie 4 niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 6:29
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawy Kiścień napisał(a): Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała

Rząd zajął się pomocą Owsiakowi i na razie nie ma czasu....ale się dowiaduj :-)

Mogę ją mieć za schabowego , ha ?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 6:37
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze co ona robi tam w parlamencie skoro jej marzeniem jest to by Polska wyszła z Unii

Nikt poza Konfederacją nie reprezentuje polskiego interesu w tym lewicowym burdelu .

odpowiedz mi gamoniu gdzie będzie Polska kiedy wyszła by z Unii?...z kim jakaś współpraca?...pokaż mi jednego sąsiada Polski z którym nie jesteśmy skłóceni? ...jedno państwo z którym mamy dobre relacje polityczne i gospodarcze...
więc gamoniu jeśli piszesz o ''lewicowym burdelu'' to co tu nastanie jak miałby tu powstać ''prawicowy burdel''

nie pytam w jaki to sposób ''prawaki'' w typie ''byle'' jakiego bronią tam polskiego interesu bo na to nie znajdziesz sensownej odpowiedzi...bo gamoń z ciebie...
~~bazyliszek niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 7:33
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze co ona robi tam w parlamencie skoro jej marzeniem jest to by Polska wyszła z Unii

odpowiedz mi gamoniu gdzie będzie Polska kiedy wyszła by z Unii?...z kim jakaś współpraca?...pokaż mi jednego sąsiada Polski z którym nie jesteśmy skłóceni? ...jedno państwo z którym mamy dobre relacje polityczne i gospodarcze...
więc gamoniu jeśli piszesz o ''lewicowym burdelu'' to co tu nastanie jak miałby tu powstać ''prawicowy burdel''

nie pytam w jaki to sposób ''prawaki'' w typie ''byle'' jakiego bronią tam polskiego interesu bo na to nie znajdziesz sensownej odpowiedzi...bo gamoń z ciebie...

Rogacz ci nie odpowie ,śpi jak pies, szcza jak pies.
~~Liliowobiała Miodunka niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 7:56
Te obrazy wstrząsnęły deputowanymi. W kuluarach Europarlamentu wrze po filmie "Przejęcie"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.