~~Rudawy Kiścień napisał(a): Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze co ona robi tam w parlamencie skoro jej marzeniem jest to by Polska wyszła z Unii
~~Rudawy Kiścień napisał(a): Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawy Kiścień napisał(a): Dziwi mnie dlaczego nikt Nie pomaga powodzianom??? Dlaczego nic nie jest odbudowywane?? Czyżby te ziemię szły na handel?? I niech peowcy nie piszą że trzeba było się ubezpieczyć. Ukraina jakoś 200 mld euro dostała
Rząd zajął się pomocą Owsiakowi i na razie nie ma czasu....ale się dowiaduj :-)
~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze co ona robi tam w parlamencie skoro jej marzeniem jest to by Polska wyszła z Unii
Bo tam też się ważą sprawy polskie , gamoniu z poddasza.
Nikt poza Konfederacją nie reprezentuje polskiego interesu w tym lewicowym burdelu .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): po pierwsze co ona robi tam w parlamencie skoro jej marzeniem jest to by Polska wyszła z Unii
Bo tam też się ważą sprawy polskie , gamoniu z poddasza.
Nikt poza Konfederacją nie reprezentuje polskiego interesu w tym lewicowym burdelu .
odpowiedz mi gamoniu gdzie będzie Polska kiedy wyszła by z Unii?...z kim jakaś współpraca?...pokaż mi jednego sąsiada Polski z którym nie jesteśmy skłóceni? ...jedno państwo z którym mamy dobre relacje polityczne i gospodarcze...
więc gamoniu jeśli piszesz o ''lewicowym burdelu'' to co tu nastanie jak miałby tu powstać ''prawicowy burdel''
nie pytam w jaki to sposób ''prawaki'' w typie ''byle'' jakiego bronią tam polskiego interesu bo na to nie znajdziesz sensownej odpowiedzi...bo gamoń z ciebie...
Rogacz ci nie odpowie ,śpi jak pies, szcza jak pies.