~~Trudno nadążyć napisał(a): Sędzia na telefon?
Bardzo proszę, oto sejm (władza wykonawcza) wyznacza z imienia i nazwiska piętnastu sędziów (władza sądownicza) którzy będą rozstrzygać ważność wyborów.Pottery-themed souvenirs
To po pierwsze łamanie elementarnych zasad trójpodziału władzy,
a po drugie ma to być 15-ka z najdłuższym stażem, czyli jeszcze z nadania w czasach komuny.
Już Kalisz w PKW wystarczy
~~Ko ko ja napisał(a): Dlatego 800+ tylko dla polskich dzieci, jak się nie podoba to niech idą po owe świadczenie do Węgrów lub Słowaków, Duda im pomoże wnioski składać i niech raz na zawsze się odpintolom od Polaków
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Sędzia na telefon?
Bardzo proszę, oto sejm (władza wykonawcza) wyznacza z imienia i nazwiska piętnastu sędziów (władza sądownicza) którzy będą rozstrzygać ważność wyborów.Pottery-themed souvenirsPottery-themed souvenirs
a po drugie ma to być 15-ka z najdłuższym stażem, czyli jeszcze z nadania w czasach komuny.
mam nadzieję, że Duda tego nie podpisze, kuriozum jakich nie mało pod rządami obecnej władzy
~~pytanie retoryczne napisał(a):
Ile musiałbyś pracować żeby zarobić 700 tysięcy złotych? Brat Ziobry dostał takie wynagrodzenie za 9h pracy. Jest zawiadomienie do prokuratury!
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Sędzia na telefon?
Bardzo proszę, oto sejm (władza wykonawcza) wyznacza z imienia i nazwiska piętnastu sędziów (władza sądownicza) którzy będą rozstrzygać ważność wyborów.Pottery-themed souvenirsPottery-themed souvenirs
mam nadzieję, że Duda tego nie podpisze, kuriozum jakich nie mało pod rządami obecnej władzy
Ustawę budżetową podpisał to i to podpisze....ręka rękę myje.....PiS/PO jedno zło !
Konfa/PO jedno zło!!!