Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Makowy Słoneczniczek niezalogowany
przedwczoraj o 15:19
~~J23 napisał(a): Ukraińcy płacą w podatkach tylko 15 proc. tego, co otrzymują w świadczeniach socjalnych – alarmuje Konfederacja. “Koszt po stronie polskiego podatnika jest astronomiczny!” – wskazuje partia.

Niedawno Gazeta Wyborcza zwracała uwagę, że Ukraińcy tworzą w Polsce “równoległe społeczeństwo”. Chodzą do swoich lekarzy, knajp, żyją “obok Polaków”. “To niebezpieczna tendencja, prowadzi do stworzenia dwóch równoległych społeczeństw” – podkreślał rozmówca GW. Podobne zjawisko jest widoczne także w innych krajach, które doświadczyły zjawiska masowej imigracji.

Uważaj , bo ci lewacy od tuska zrobią najazd grupą antyterrorystyczą o 6 rano.
Jak jednemu co napisał na forum że w czasie powodzi grasują szabrownicy.
I nie pytaj o faktury owsiaka bo to hejt i udowodnią ci że mu groziłeś.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~młody demokrata niezalogowany
przedwczoraj o 15:29
PiSy , pytanie do was mam. Skoro zorganizowana grupa przestępcza zajumała 100mld. zł , to dlaczego Kaczyński wygląda jak menel , jak ostatni dziad . Buty nie do pary ,krawat na lewą stronę , marynarka wymięta , zapięta nierówno ,oszczane spodnie braki w uzębieniu.
Czyżby całą kasę wydawał na męski se*x ?
~~Makowy Słoneczniczek niezalogowany
przedwczoraj o 15:30
~~młody demokrata napisał(a): PiSy , pytanie do was mam. Skoro zorganizowana grupa przestępcza zajumała 100mld. zł , to dlaczego Kaczyński wygląda jak menel , jak ostatni dziad . Buty nie do pary ,krawat na lewą stronę , marynarka wymięta , zapięta nierówno ,oszczane spodnie braki w uzębieniu.

Spytaj łobajtka na co wydał 1,6 miliarda?
~~Wysoki niezalogowany
przedwczoraj o 15:46
~~młody demokrata napisał(a): PiSy , pytanie do was mam. Skoro zorganizowana grupa przestępcza zajumała 100mld. zł , to dlaczego Kaczyński wygląda jak menel , jak ostatni dziad . Buty nie do pary ,krawat na lewą stronę , marynarka wymięta , zapięta nierówno ,oszczane spodnie braki w uzębieniu.

Masz kota?
~~Ołowiany Liliowiec niezalogowany
przedwczoraj o 16:09

Powinieneś bardzo dobrze wiedzieć ile wydał na męski s..ex , najczęściej Ciebie odwiedzał …
nie przeliczyłeś ile ci zapłacił ….??
~~magister Kotula niezalogowany
przedwczoraj o 16:51
W ciągu ostatnich tygodni toaleta w Parku Skaryszewskim zyskała miano najsłynniejszej w Warszawie. I najbardziej bodaj luksusowej. Trudno się dziwić, skoro jej budowa trwała trzy lata i kosztowała podatników niebagatelną sumę 650 tys. zł.
~~Szarojaskrawy Bagniak niezalogowany
przedwczoraj o 17:01

Ty mi napisz jakie sukcesy ma nowy rząd? A Panu Prezesowi to możesz buciki elegancko wyglancować, a propos już wypastowałeś?
~~młody demokrata niezalogowany
przedwczoraj o 17:17
PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!