Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Fioletowy Fifi niezalogowany
przedwczoraj o 17:27
~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?

Masz kota?!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kierowca TIR-a niezalogowany
przedwczoraj o 17:32
~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?

matka dziś na A4 do której robi , ha?
~~Las liściasty niezalogowany
przedwczoraj o 17:57
~~kierowca TIR-a napisał(a):
Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?

Wszystko można pisać , można się nie zgadzać z poglądami , lecz by nagminnie używać słów matka , i zarazem szmacić to co dla każdego inteligentnego człowieka stanowi świętość , jest to upadek na najniższy stopień … czyli kompletne DNO…!!!!
Przypuszczam , a wręcz jestem pewien że zostałeś bardzo skrzywdzony w życiu … dymany byłeś w każdy otwór…
~~młody demokrata niezalogowany
przedwczoraj o 17:59
~~Las liściasty napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kierowca TIR-a napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?

Wszystko można pisać , można się nie zgadzać z poglądami , lecz by nagminnie używać słów matka , i zarazem szmacić to co dla każdego inteligentnego człowieka stanowi świętość , jest to upadek na najniższy stopień … czyli kompletne DNO…!!!!
Przypuszczam , a wręcz jestem pewien że zostałeś bardzo skrzywdzony w życiu … dymany byłeś w każdy otwór…

Miło że wziąłeś w obronę mnie , młodego demokratę .
Dziękuję.
~~Ma sens niezalogowany
przedwczoraj o 18:18
~~Las liściasty napisał(a):
Ktoś napisał: ~~kierowca TIR-a napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?

w ucho też ?
~~Wyczaić chama niezalogowany
przedwczoraj o 18:25
~~młody demokrata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Las liściasty napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca TIR-a napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?

Miło że wziąłeś w obronę mnie , młodego demokratę .
Dziękuję.

Nie ma co dziękować , najlepiej było by typa wyczaić
oddać w ręce tych co parę lat odbębnili za kratami ,
jako ludzie , zawieźć na gliniak przywiązać do brzózki
, i rżnąć to bydle aż będzie tryskało , może zacznie szanować słowo Mama….
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 18:58
Od poniedziałku znowu tanieją paliwa. Tusk i demokratyczna koalicja nie maja litości dla Kaczyńskiego .Oby to się nie skończyło jego zejściem.
~~Jasnobłękitna Pragnia niezalogowany
przedwczoraj o 19:01
~~Jurek napisał(a): Od poniedziałku znowu tanieją paliwa. Tusk i demokratyczna koalicja nie maja litości dla Kaczyńskiego .Oby to się nie skończyło jego zejściem.

Jutro jest niedziela handlowa i w Biedronce kilo schabu kosztuje 8 zł i co ...y .głupio wam .

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza