~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
~~kierowca TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
matka dziś na A4 do której robi , ha?
~~Las liściasty napisał(a):Ktoś napisał: ~~kierowca TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
Wszystko można pisać , można się nie zgadzać z poglądami , lecz by nagminnie używać słów matka , i zarazem szmacić to co dla każdego inteligentnego człowieka stanowi świętość , jest to upadek na najniższy stopień … czyli kompletne DNO…!!!!
Przypuszczam , a wręcz jestem pewien że zostałeś bardzo skrzywdzony w życiu … dymany byłeś w każdy otwór…
Miło że wziąłeś w obronę mnie , młodego demokratę .
Dziękuję.
~~Las liściasty napisał(a):Ktoś napisał: ~~kierowca TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
Wszystko można pisać , można się nie zgadzać z poglądami , lecz by nagminnie używać słów matka , i zarazem szmacić to co dla każdego inteligentnego człowieka stanowi świętość , jest to upadek na najniższy stopień … czyli kompletne DNO…!!!!
Przypuszczam , a wręcz jestem pewien że zostałeś bardzo skrzywdzony w życiu … dymany byłeś w każdy otwór…
w ucho też ?
~~młody demokrata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Las liściasty napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca TIR-a napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody demokrata napisał(a): PiSy co z wami nie tak. Zamiast bronić łachudrę , wy w stosunku do mnie jakieś osobiste wycieczki, warum?
Miło że wziąłeś w obronę mnie , młodego demokratę .
Dziękuję.
Nie ma co dziękować , najlepiej było by typa wyczaić
oddać w ręce tych co parę lat odbębnili za kratami ,
jako ludzie , zawieźć na gliniak przywiązać do brzózki
, i rżnąć to bydle aż będzie tryskało , może zacznie szanować słowo Mama….
~~Jurek napisał(a): Od poniedziałku znowu tanieją paliwa. Tusk i demokratyczna koalicja nie maja litości dla Kaczyńskiego .Oby to się nie skończyło jego zejściem.
Zastosowana autokorekta