~~Burawy Suchodrzew napisał(a): Palikot niby milioner ,
a rodzina i znajomi od pazdziernka
mieli problem zebrać dwa melony
biedne te milionery
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ćwoku jeden co ty wiesz o reparacjach? A może napisz jakich to reparacji i zwrotu majątków wymagają od lat nawet wnuki Żydów którzy stracili życie a może i nie w Oświęcimiu.
Ohoooo....w końcu ktoś wyjaśni gdzie jeszcze tracili życie Żydzi i kim było tajne plemię nazistów...
~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)
~~Brawo KO napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)
Tumanie ja w poniedziałek kupiłem 10 kilo hermetycznie pakowanego schabu Hiszpańskiego po 8 zł ,już moczy się w solance .
~~Brawo KO napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Tumanie ja w poniedziałek kupiłem 10 kilo hermetycznie pakowanego schabu Hiszpańskiego po 8 zł ,już moczy się w solance .