Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Zielonobrunatny Dereń niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 22:17
~~Burawy Suchodrzew napisał(a): Palikot niby milioner ,
a rodzina i znajomi od pazdziernka
mieli problem zebrać dwa melony
biedne te milionery

a kto dopomógł?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 22:42
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ćwoku jeden co ty wiesz o reparacjach? A może napisz jakich to reparacji i zwrotu majątków wymagają od lat nawet wnuki Żydów którzy stracili życie a może i nie w Oświęcimiu.

Ohoooo....w końcu ktoś wyjaśni gdzie jeszcze tracili życie Żydzi i kim było tajne plemię nazistów...

Nowacka wyjaśniła, "ministra" edukacji narodowej
- "Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy".
Sorry, taki mamy rząd ;)
~~ niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 5:11
A o zbrodni Katyńskiej Witek czytała w przedwojennych książkach . Taki mieliśmy rząd. ;]
~~Jarosław Kaczyński niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 5:52
"Nas nie przekonają, że białe jest białe a czarne- czarne"
~~Witek niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 8:07
Zròbmy reasumpcje bo przegramy
~~J23 niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 8:20
Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)
~~Brawo KO niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 8:29
~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)

Tumanie ja w poniedziałek kupiłem 10 kilo hermetycznie pakowanego schabu Hiszpańskiego po 8 zł ,już moczy się w solance .
~~J23 niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 8:33
~~Brawo KO napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)

Tumanie ja w poniedziałek kupiłem 10 kilo hermetycznie pakowanego schabu Hiszpańskiego po 8 zł ,już moczy się w solance .

~~Brawo KO napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)

Pewnie z tych niemieckich tuczników po 4 zł/kg. :-).....A nasze masełko pycha całe Czechy i Słowacja uśmiechnięte :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.