~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo KO napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)
Tumanie ja w poniedziałek kupiłem 10 kilo hermetycznie pakowanego schabu Hiszpańskiego po 8 zł ,już moczy się w solance .
~~Brawo KO napisał(a): Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)
Tumanie ja w poniedziałek kupiłem 10 kilo hermetycznie pakowanego schabu Hiszpańskiego po 8 zł ,już moczy się w solance .
Pewnie z tych niemieckich tuczników po 4 zł/kg. :-).....A nasze masełko pycha całe Czechy i Słowacja uśmiechnięte :-)
KOło xuja mi to lata przygłupie .czy to Niemieckie czy Ruskie wyraźnie napisałem ,że Hiszpański !
~~J23 napisał(a): Kierwiński wziął się do roboty....będzie rozliczał prywatne firmy ubezpieczeniowe z wysokości wypłat.....A państwowe pieniądze "kuda" ? Owsiak już pomógł? Państwo pomogło?
~~Brawo KO napisał(a): ~~J23 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brawo KO napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Nad całą akcja to chyba czuwał wiceprzewodniczący PO "Trocinoak" i jego sztab wyborczy..... Haha....Tusk by tego lepiej nie wymyslił:-)Pottery-themed souvenirs
~~Brawo KO napisał(a): Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Masło z Rządowych Rezerw Strategicznych trafiło do sieci sklepów......gdzie ? W Czechach i słowacji....Hahaha.....Ponoć sąsiedzi mocno zadowoleni z ceny :-)
Pewnie z tych niemieckich tuczników po 4 zł/kg. :-).....A nasze masełko pycha całe Czechy i Słowacja uśmiechnięte :-)
KOło xuja mi to lata przygłupie .czy to Niemieckie czy Ruskie wyraźnie napisałem ,że Hiszpański !
~~J23 napisał(a): Kierwiński wziął się do roboty....będzie rozliczał prywatne firmy ubezpieczeniowe z wysokości wypłat.....A państwowe pieniądze "kuda" ? Owsiak już pomógł? Państwo pomogło?
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):
400mln. dla Rydzyka to ciebie nie bulwersuje , prawda ?
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a):
400mln. dla Rydzyka to ciebie nie bulwersuje , prawda ?
Bulwersuje.
Ale takim jak ty ciężko zrozumieć że obie sprawy mogą być równie bulwersujące.
Tylko Rydzyk to fakt , a Owsiak to fejk.