Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 9:22
Wiedziałem ! Dotarło panie Janku że zostałeś zmanipulowany przez media w sprawie AfD ? Taka wypowiedź nie istniała i nie istnieje! Tak się kończy bezwarunkowa wiara w papkę przekazywana przez wiadomą tv
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Taki jest Jan niezalogowany
przedwczoraj o 9:26
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 1 zasadnicze napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 1 zasadnicze napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Tak cwaniak próbował błyszczeć z tymi rewelacjami o AfD a nie potrafi znaleźć jednej wypowiedzi potwierdzającej jego wpisy :-)

Po co te nerwy , po co te wyzwiska , w pracy jestem ,muszę machać łopatą , a wypowiedzi jest multum.

Dawaj jedną.....:-)

Jesteś tu od niedawna ?, Marcin nie puszcza linków. A ty dzisiaj co 2 zmiana ?

Zacytuj i podaj kto wypowiedział cytowany fragment. Dasz radę czy zagoniony w kozi róg ?
Czekam cierpliwie ....:-)

Jak zwykle przykleił łatkę o schował się do norki. Pokazał na co go stać :XD
~~Yogi niezalogowany
przedwczoraj o 9:32
Ja się patrzę na te samochody policyjne i ewidentnie się różnią gdyż są niebywale uśmiechnięte no po prostu uśmiechają się ewidentnie:)
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 9:42
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Konfederacja ale nie sama, tylko z AfD . Oni chcą tu zrobić Niemcy .

Dość tych powielanych przez ciebie kłamstw! Dawaj chociaż jedną wypowiedź osoby z AfD która świadczy o chęci rewizji granic....Jesteś tak wiarygodny jak Trzaskowski! Ogłupiony przez wiadomą stację łgarz i nic więcej....

Dość? A jak nie to co mi zrobisz? HEHEHEHE
~~Jasiu niezalogowany
przedwczoraj o 9:45
nie podniecaj się tu j23 przyjacielu faszystów czyli tych co to chcą ''prostować '' polska zachodnią granicę...;D
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 9:47
Ja wiem że niemiecka AfD to partia o faszystowskich poglądach i zachowaniach. Nawet moje niemieckie sądy potwierdziły ten fakt że politycy AfD do faszyści ale to jest fakt.
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 9:49
~~Jasiu napisał(a): nie podniecaj się tu j23 przyjacielu faszystów czyli tych co to chcą ''prostować '' polska zachodnią granicę...;D

Znowu kłamiesz xd...gdzie cytat wypowiedzi potwierdzających twoje rewelacje o AfD ?
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 9:54
"Kontrowersje wzbudziło określenie środkowe Niemcy, czyli w oryginale Mitteldeutschland. Polscy politycy, komentatorzy i dziennikarze natychmiast podchwycili temat i uznali: skoro wschodnie Niemcy to według AfD Niemcy środkowe, to znaczy, że Niemcy wschodnie są na obecnych terenach należących do Polski.
Czy rzeczywiście to miała na myśli niemiecka polityk? Weidel użyła sformułowania Mitteldeutschland, co rzeczywiście w dosłownym tłumaczeniu oznacza środkowe Niemcy. Sformułowanie Mitteldeutschland pozostało jednak w Niemczech nadal w powszechnym użyciu. I to wcale nie koniecznie przez osoby, które chciałyby rewizji granic.

Przykład? W Niemczech funkcjonuje jedenaście obszarów metropolitarnych. Jeden z nich nosi oficjalną nazwę Obszar Metropolitarny Niemiec Środkowych (niem. Metropolregion Mitteldeutschland). Okazuje się, że leży on na wschodnie kraju, w landach Saksonia, Turyngia i Saksonia-Anhalt, a jego główne miasta to Lipsk i Halle. Jeden z regionalnych nadawców radiowo-telewizyjnych w tych samych landach nosi nazwę Mitteldeutscher Rundgunk. W Halle wydawana jest z kolei gazeta Mitteldeutsche Zeitung. Przykładów jest jednak więcej, chociażby S-Bahn Mitteldeutschland czyli państwowa linia kolejowa funkcjonująca na trasie Lipsk-Halle. Wszystko to wskazuje na to, że użycie sformułowania Niemcy środkowe w odniesieniu do obecnie geograficznie części Niemiec wschodnich nie jest niczym związanym stricte z ruchem rewizjonistycznym. "

Tak zrodziła się plotka Jasiu..... Rozumiesz teraz jaki jesteś łatwy do podpuszczeni a ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.