Nie jestem bezrefleksyjnym wyznawcą KO. Widzę niedociągnięcia, potknięcia oraz większe i mniejsze wpadki. Nie wszystkie decyzje mi się podobają.
Ale ja najpierw w życiu pilnuję tego, co jest najważniejsze. Później zajmuję się rzeczami mniej ważnymi, a banały najczęściej zupełnie odpuszczam.
Nie krytykuję tego, co jest "nie po mojej myśli", ponieważ walczę o to, co będzie drogowskazem wszystkich działań na kolejne lata. Zapewniam, że dalej będę wspierać Koalicję 15X i Trzaskowskiego w walce o wygraną. A wsparcie nie polega na ciosaniu kołków na głowie kandydata. I jeszcze jedno: wybrałem najlepszych polityków, jakich mogłem wybrać. A nie moje wyobrażenie o najlepszych politykach. Tacy nie istnieją. Bo każdy z polityków mysi się mierzyć z oczekiwaniami 38 mln Polaków.
Pamiętajcie... (zacytuję Piłsudskiego) "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją".
Szefowa biura M. Morawieckiego, gdy on pełnił funkcję Premiera została zatrzymana przez CBA. Sprawa dotyczy RARS. Ponadto zatrzymano Pawła Kleszczewskiego, szefa agencji PR -owych współpracujących z MM oraz RARS.
Sprawdziłem dla Morawieckiego jak jest sp*erdalać po węgiersku „ Menj már a piscába”. Zaraz Mateusz będzie Menj már a piscába do Budapesztu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.