Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Bubu niezalogowany
przedwczoraj o 9:56
Zauważyłem taką prawidłowość, że jak się zbliżam do kapsuły to czuję już z daleka ten uśmiech:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kali-naczelny wieści spod palmy niezalogowany
przedwczoraj o 10:19
Może to "sztuczna inteligencja"!?
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 10:54
Nie jestem bezrefleksyjnym wyznawcą KO. Widzę niedociągnięcia, potknięcia oraz większe i mniejsze wpadki. Nie wszystkie decyzje mi się podobają.
Ale ja najpierw w życiu pilnuję tego, co jest najważniejsze. Później zajmuję się rzeczami mniej ważnymi, a banały najczęściej zupełnie odpuszczam.

Nie krytykuję tego, co jest "nie po mojej myśli", ponieważ walczę o to, co będzie drogowskazem wszystkich działań na kolejne lata. Zapewniam, że dalej będę wspierać Koalicję 15X i Trzaskowskiego w walce o wygraną. A wsparcie nie polega na ciosaniu kołków na głowie kandydata. I jeszcze jedno: wybrałem najlepszych polityków, jakich mogłem wybrać. A nie moje wyobrażenie o najlepszych politykach. Tacy nie istnieją. Bo każdy z polityków mysi się mierzyć z oczekiwaniami 38 mln Polaków.

Pamiętajcie... (zacytuję Piłsudskiego) "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją".
~~Brudnoszary Kasztanowiec niezalogowany
przedwczoraj o 11:00
Dla czaskowskiego kapsuła najważniejsza dlatego od niej zaczął.
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
przedwczoraj o 14:14
Janusz którą wolał byś wyruchać { jak by ci stawał ] Kaśkę czy Baśkę . Bo ja Kaśkę .
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
przedwczoraj o 14:17
wiesz Baśka się przejęzyczyła , a Kaśka POpełnia błędy .
~~Jasiu niezalogowany
przedwczoraj o 16:07
Szefowa biura M. Morawieckiego, gdy on pełnił funkcję Premiera została zatrzymana przez CBA. Sprawa dotyczy RARS. Ponadto zatrzymano Pawła Kleszczewskiego, szefa agencji PR -owych współpracujących z MM oraz RARS.
Sprawdziłem dla Morawieckiego jak jest sp*erdalać po węgiersku „ Menj már a piscába”. Zaraz Mateusz będzie Menj már a piscába do Budapesztu.
~~Zero niezalogowany
przedwczoraj o 16:15
Czy rewolwerowcowi zostanie cofnięte pozwolenie na broń czy czekamy spokojnie aż kogoś zastrzeli ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.