~~Miedzianoczerwona Kolkwicja napisał(a): Ile Polska zapłaci migrantom? Unijne prawo coraz bliżej....
Podobne zasiłkib we wszystkich krajach UE. W Niemczech wynosi ono ok. 500-600 euro. Kiedy dodamy do tego wyżywienie, mieszkanie i możliwość połączenia rodzin to wychodzi, że u nas taka rodzina dwa plus dwa będzie miała dochód ok. 10 tys. zł .....
Ale wybrał!
~~Czajniki kradli napisał(a): Niby głupole , brak amunicji i sprzętu miesiąc po inwazji a tym czasem takie info :
"Ukraińskie myśliwce F-16 nie są w stanie s konkurować z rosyjskimi Su-35 w walce powietrznej – ocenił płk Jurij Ignat, szef Wydziału Komunikacji Dowództwa Sił Powietrznych Ukrainy. Wskazał, że konieczne jest zastosowanie zintegrowanych działań obejmujących obronę przeciwlotniczą, lotnictwo i walkę radioelektroniczną, aby zapewnić przewagę w powietrzu."
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niestety...
od niepamiętnych czasów nie miałem takiej sytuacji by z wysłanych trzech kuponów wszystkie trzy mi wypadły...;D
trzeba zaraz jechać do STS-u bo musze się odegrać...;D
jeszcze pół godzinki i ...Bencić ,Fritz ,Keys i De Minaur...
faworyci ....
Saba nieważna bo stawka nie warta uwagi...
trzymajta więc kciuki za mój sukces...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niestety...
od niepamiętnych czasów nie miałem takiej sytuacji by z wysłanych trzech kuponów wszystkie trzy mi wypadły...;D
trzeba zaraz jechać do STS-u bo musze się odegrać...;D
jeszcze pół godzinki i ...Bencić ,Fritz ,Keys i De Minaur...
faworyci ....
Saba nieważna bo stawka nie warta uwagi...
trzymajta więc kciuki za mój sukces...;D
no i zaje-fajnie...
właśnie Belinda wywaliła w kosmos Coco...
a dodatkowy plusik to to że na drugim kuponie obstawiłem trzy sety za 2.95....
teraz czas na Madison...