~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dzisiaj Mirka wywali Elenę , Belinda Medison (?) a Griegspoor Rune....
no i jeszcze Dimitro wywali ''żabojada''
najlepsze -a tak obstawię -Zheng wywali Świątek...czy tak będzie?...nie wiem ale 4,90 na Zheng kusi...;D
~~pospolity janusz forumowy napisał(a): Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.
miętka faja
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~pospolity janusz forumowy napisał(a): Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.
miętka faja
To taka sama sytuacja jak z naukowcami z Afryki. W Polsce , Polakowi mówi że żadnego paktu migracyjnego nie będzie i że to Polska będzie czerpała z tego benefity , a fakt jest inny bo nawet o tym mówią w parlamencie europejskim tłuściejsze koty niż Herr Tusk że każdy kraj który wcześniej był uparty i nie przyjął naukowców teraz musi ich przyjąć.
Herr Tusk to książkowy przykład kłamcy.
~~Bubu napisał(a): Zbliża się wikend, mam pytanie, czy premier będzie obierał, bo mam kilka ziemniaczków do obrania, a Yogi ziemniaka lubi?:)
~~uleczony salcesonem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pospolity janusz forumowy napisał(a): Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.
miętka faja
To taka sama sytuacja jak z naukowcami z Afryki. W Polsce , Polakowi mówi że żadnego paktu migracyjnego nie będzie i że to Polska będzie czerpała z tego benefity , a fakt jest inny bo nawet o tym mówią w parlamencie europejskim tłuściejsze koty niż Herr Tusk że każdy kraj który wcześniej był uparty i nie przyjął naukowców teraz musi ich przyjąć.
Herr Tusk to książkowy przykład kłamcy.
Mówią to wszystko tobie , stoisz obok nich i ci mówią , słyszysz ich głosy .
I w ogóle nie ćpasz , w ogóle.!
Nie nie mówią to tylko mi, a mówią to całemu polskiemu społeczeństwu i to mówią z parlamentu europejskiego. Tylko zapatrzony elektorat Herr Tuska tego nie słyszy , bo jest takim obłąkanym elektoratem że wszystko wierzy co powie Herr Tusk albo następnym książkowy przykład kłamcy, kolorowy Rafciu z Warszawy.