Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Sing Zehng niezalogowany
13 marca 2025r. o 17:07
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dzisiaj Mirka wywali Elenę , Belinda Medison (?) a Griegspoor Rune....
no i jeszcze Dimitro wywali ''żabojada''

najlepsze -a tak obstawię -Zheng wywali Świątek...czy tak będzie?...nie wiem ale 4,90 na Zheng kusi...;D

Ta Zheng to tak cie wywali , że na chlebek zabraknie hi hi hi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
13 marca 2025r. o 17:16
Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.

miętka faja
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 marca 2025r. o 17:51
~~pospolity janusz forumowy napisał(a): Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.

miętka faja

To taka sama sytuacja jak z naukowcami z Afryki. W Polsce , Polakowi mówi że żadnego paktu migracyjnego nie będzie i że to Polska będzie czerpała z tego benefity , a fakt jest inny bo nawet o tym mówią w parlamencie europejskim tłuściejsze koty niż Herr Tusk że każdy kraj który wcześniej był uparty i nie przyjął naukowców teraz musi ich przyjąć.

Herr Tusk to książkowy przykład kłamcy.
~~Pytanie 2 niezalogowany
13 marca 2025r. o 18:16
Ale czy są sukcesy, albo nawet jednego sukcesa?
~~uleczony salcesonem niezalogowany
13 marca 2025r. o 18:22
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pospolity janusz forumowy napisał(a): Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.

miętka faja

To taka sama sytuacja jak z naukowcami z Afryki. W Polsce , Polakowi mówi że żadnego paktu migracyjnego nie będzie i że to Polska będzie czerpała z tego benefity , a fakt jest inny bo nawet o tym mówią w parlamencie europejskim tłuściejsze koty niż Herr Tusk że każdy kraj który wcześniej był uparty i nie przyjął naukowców teraz musi ich przyjąć.

Mówią to wszystko tobie , stoisz obok nich i ci mówią , słyszysz ich głosy .
I w ogóle nie ćpasz , w ogóle.!
~~Bubu niezalogowany
13 marca 2025r. o 18:27
Zbliża się wikend, mam pytanie, czy premier będzie obierał, bo mam kilka ziemniaczków do obrania, a Yogi ziemniaka lubi?:)
~~xyz niezalogowany
13 marca 2025r. o 18:44
~~Bubu napisał(a): Zbliża się wikend, mam pytanie, czy premier będzie obierał, bo mam kilka ziemniaczków do obrania, a Yogi ziemniaka lubi?:)

Ty przygłupie powinieneś żreć te ziemniaki z łupiną .
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 marca 2025r. o 18:54
~~uleczony salcesonem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pospolity janusz forumowy napisał(a): Donald Tusk “mięknie” ws. podatku cyfrowego od big techów. Po zapewnieniach Sikorskiego i Gawkowskiego, że ten wejdzie, premier oświadczył, że rząd obecnie nie pracuje nad nim i „może go nałożymy, a może nie”.

miętka faja

Mówią to wszystko tobie , stoisz obok nich i ci mówią , słyszysz ich głosy .
I w ogóle nie ćpasz , w ogóle.!

Nie nie mówią to tylko mi, a mówią to całemu polskiemu społeczeństwu i to mówią z parlamentu europejskiego. Tylko zapatrzony elektorat Herr Tuska tego nie słyszy , bo jest takim obłąkanym elektoratem że wszystko wierzy co powie Herr Tusk albo następnym książkowy przykład kłamcy, kolorowy Rafciu z Warszawy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza