Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Kupiłem nick niezalogowany
14 marca 2025r. o 7:50
Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:03
~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram

napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D
14 marca 2025r. o 8:13
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram

napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D

Koleżko w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Chyba dobrze że dbają o klienta i powiększają menu. Np mamy bardzo dobre ciasteczka z haszem. 1 ciasteczko kosztuje 10€ ale robi robotę.
Jak będziecie w Holandii a lubicie zabawić się z psychodelikami to polecam trufle o nazwie Teacher
~~Biaława Dabecja niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:19
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram

napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D

Koleżko w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Chyba dobrze że dbają o klienta i powiększają menu. Np mamy bardzo dobre ciasteczka z haszem. 1 ciasteczko kosztuje 10€ ale robi robotę.
Jak będziecie w Holandii a lubicie zabawić się z psychodelikami to polecam trufle o nazwie Teacher

To może dziewczynę byś polecił , nie masz przypadkiem młodszej siostry ? Coś byśmy razem przypalili a potem szybki analik.
14 marca 2025r. o 8:21
Mnie to osobiście śmieszy jak czytam np na bolec info że złapali gang narkotykowy. Ci nasi polscy policjanci to ostatni raz widzieli gang z lat 90 , może się widzieli a słyszeli o
Masie
Słowiku
Nikosiu
14 marca 2025r. o 8:24
~~Biaława Dabecja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram

napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D

To może dziewczynę byś polecił , nie masz przypadkiem młodszej siostry ? Coś byśmy razem przypalili a potem szybki analik.

Mam starszego brata , a dlaczego mam polecać mojej partnerce ??
Przecież Bolesławiec to miasto ćpunów, co drugi chodzi bez zębów z wciągniętymi policzkami od brania ryżu.
14 marca 2025r. o 8:29
W Polsce właśnie od 3 dekad brakuje takiego premiera lub takiej partii politycznej żeby zalegalizowana w Polsce.
Marihuanę
Haszysz
Kratem
Psychodeliki
Prostytucja
Hazard
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:29
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram

napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D

potwierdzasz tylko to co wcześniej napisałem ...
napiszę ci tak ....''koleżko''...;D
są tacy którym nie przeszkadzają kradzieże samochodów....

a ty teraz robisz coś co stoi w sprzeczności z obowiązującym w Polsce prawem...
nadal ci to ''nie przeszkadza''? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo