~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D
Koleżko w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Chyba dobrze że dbają o klienta i powiększają menu. Np mamy bardzo dobre ciasteczka z haszem. 1 ciasteczko kosztuje 10€ ale robi robotę.
Jak będziecie w Holandii a lubicie zabawić się z psychodelikami to polecam trufle o nazwie Teacher
To może dziewczynę byś polecił , nie masz przypadkiem młodszej siostry ? Coś byśmy razem przypalili a potem szybki analik.
~~Biaława Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D
Koleżko w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Chyba dobrze że dbają o klienta i powiększają menu. Np mamy bardzo dobre ciasteczka z haszem. 1 ciasteczko kosztuje 10€ ale robi robotę.
Jak będziecie w Holandii a lubicie zabawić się z psychodelikami to polecam trufle o nazwie Teacher
To może dziewczynę byś polecił , nie masz przypadkiem młodszej siostry ? Coś byśmy razem przypalili a potem szybki analik.
Mam starszego brata , a dlaczego mam polecać mojej partnerce ??
Przecież Bolesławiec to miasto ćpunów, co drugi chodzi bez zębów z wciągniętymi policzkami od brania ryżu.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D
potwierdzasz tylko to co wcześniej napisałem ...
napiszę ci tak ....''koleżko''...;D
są tacy którym nie przeszkadzają kradzieże samochodów....
a ty teraz robisz coś co stoi w sprzeczności z obowiązującym w Polsce prawem...
nadal ci to ''nie przeszkadza''? ;D