~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram
napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D
Koleżko w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Chyba dobrze że dbają o klienta i powiększają menu. Np mamy bardzo dobre ciasteczka z haszem. 1 ciasteczko kosztuje 10€ ale robi robotę.
Jak będziecie w Holandii a lubicie zabawić się z psychodelikami to polecam trufle o nazwie Teacher
potwierdzasz tylko to co wcześniej napisałem ...
napiszę ci tak ....''koleżko''...;D
są tacy którym nie przeszkadzają kradzieże samochodów....
a ty teraz robisz coś co stoi w sprzeczności z obowiązującym w Polsce prawem...
nadal ci to ''nie przeszkadza''? ;D
Buhahaha teraz to mnie koleżko rozśmieszyłeś. Robię coś co jest w sprzeczności z polskim prawem. Cóż masz na myśli ???
Bo pisze że do nowego menu doszedł mi haszysz który ma 45% thc i kosztuje 45€ lub jak ktoś będzie w Holandii to żeby spróbował sobie trufli o nazwie „nauczyciel”. Koleżko w sprzeczności z polskim prawem robił bym wtedy jak bym tym handlował w Polsce. A ja sprzedaje to w Holandii to jest moja praca , odprowadzam podatki i w czym masz problem. To filmiki o marihuanie na YouTubie powinni pokasować jakby myśleli jak ty.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): end of discussion...waste of time on a fool
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś głupcem...
musisz ''koleżko'' poczytać o tym co można reklamować w Polsce a tym nie jest haszysz...
nawet marihuana musi mieć określona wartość THC....o ile pamiętam bo kiedyś o tym coś czytałem 0.33 %
a ty piszesz o haszyszu o wartości 45 % i na dodatek zachwalasz psychodeliki...
przypominam ci tylko z uprzejmości że tu jest Polska nie Holandia...tu obowiązuje polskie prawo nie holenderskie...
napiszę ci coś jeszcze...dosadnie ...
tylko durny fiut będzie reklamował coś co uzależnia i co zabija często młodych ludzi...sam piszesz głupcze (ciekawe skąd to wiesz) że co drugi ćpun tutaj chodzi bez zębów...
end of discussion...waste of time on a fool....;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): piszesz o marihuanie a typ reklamuje w pierwszym poście haszysz 45%
w swoim poście pisałem o marihuanie o stężeniu 0.3 % zaznaczając że dokładnie nie pamiętam...
nie muszę bo mnie wąchanie czy palenie nie interesuje...