Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Kupiłem nick niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:33
Przepraszam nie kratem tylko KTATOM
KRATOM- Mitragyna speciosa to tropikalne, wiecznie zielone drzewo z rodziny Rubiaceae, pochodzące z Azji Południowo-Wschodniej. Pochodzi z Kambodży, Tajlandii, Indonezji, Malezji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14 marca 2025r. o 8:40
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co wam napisze to wam napisze. Wczoraj do menu wszedł nowy haszysz … 45% stężenia THC … ale koszt … 45€ 1gram

napiszę ci wprost...
jesteś głupcem...;D

Koleżko w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Chyba dobrze że dbają o klienta i powiększają menu. Np mamy bardzo dobre ciasteczka z haszem. 1 ciasteczko kosztuje 10€ ale robi robotę.
Jak będziecie w Holandii a lubicie zabawić się z psychodelikami to polecam trufle o nazwie Teacher

potwierdzasz tylko to co wcześniej napisałem ...
napiszę ci tak ....''koleżko''...;D
są tacy którym nie przeszkadzają kradzieże samochodów....

a ty teraz robisz coś co stoi w sprzeczności z obowiązującym w Polsce prawem...
nadal ci to ''nie przeszkadza''? ;D

Buhahaha teraz to mnie koleżko rozśmieszyłeś. Robię coś co jest w sprzeczności z polskim prawem. Cóż masz na myśli ???
Bo pisze że do nowego menu doszedł mi haszysz który ma 45% thc i kosztuje 45€ lub jak ktoś będzie w Holandii to żeby spróbował sobie trufli o nazwie „nauczyciel”. Koleżko w sprzeczności z polskim prawem robił bym wtedy jak bym tym handlował w Polsce. A ja sprzedaje to w Holandii to jest moja praca , odprowadzam podatki i w czym masz problem. To filmiki o marihuanie na YouTubie powinni pokasować jakby myśleli jak ty.
14 marca 2025r. o 8:46
Koleżko to nie moja wina że Polska to zacofany , katolicki , obłąkany kraj. W Polsce tylko jest dozwolenie w niedziele chodzić do kościoła a od poniedziałku do piątku najlepiej jakby Polak chodził do pracy i niczego nie pił nie palił.
Niemcy
Luksemburg
Czechy
Holandia
Jakoś nie widzą problemu z legalnością marihuany tylko Polska państwo z kartonu ma z tym problem.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 marca 2025r. o 8:55
jesteś głupcem...
musisz ''koleżko'' poczytać o tym co można reklamować w Polsce a tym nie jest haszysz...
nawet marihuana musi mieć określona wartość THC....o ile pamiętam bo kiedyś o tym coś czytałem 0.33 %
a ty piszesz o haszyszu o wartości 45 % i na dodatek zachwalasz psychodeliki...

przypominam ci tylko z uprzejmości że tu jest Polska nie Holandia...tu obowiązuje polskie prawo nie holenderskie...
napiszę ci coś jeszcze...dosadnie ...
tylko durny fiut będzie reklamował coś co uzależnia i co zabija często młodych ludzi...sam piszesz głupcze (ciekawe skąd to wiesz) że co drugi ćpun tutaj chodzi bez zębów...

end of discussion...waste of time on a fool....;D

~~Iliowobłękitna Gazania niezalogowany
14 marca 2025r. o 9:07
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): end of discussion...waste of time on a fool

Lack of arguments leads to insults.
Alkohol tez jest zabójstwem , papierosy tez są zabójstwem a tak reklamują alkohol w telewizji. Kolejna sprawa marihuana , haszysz jest mniej szkodliwy niż papierosy i alkohol.
Marihuana jest roślina lecznicza
Astma
Anoreksja
Depresja

Koleżko weź ty lepiej sobie poczytaj o marihuanie a później wysilaj się z tyłka wziętymi argumentami.
~~Iliowobłękitna Gazania niezalogowany
14 marca 2025r. o 9:12
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jesteś głupcem...
musisz ''koleżko'' poczytać o tym co można reklamować w Polsce a tym nie jest haszysz...
nawet marihuana musi mieć określona wartość THC....o ile pamiętam bo kiedyś o tym coś czytałem 0.33 %
a ty piszesz o haszyszu o wartości 45 % i na dodatek zachwalasz psychodeliki...

przypominam ci tylko z uprzejmości że tu jest Polska nie Holandia...tu obowiązuje polskie prawo nie holenderskie...
napiszę ci coś jeszcze...dosadnie ...
tylko durny fiut będzie reklamował coś co uzależnia i co zabija często młodych ludzi...sam piszesz głupcze (ciekawe skąd to wiesz) że co drugi ćpun tutaj chodzi bez zębów...

end of discussion...waste of time on a fool....;D

Koleżko buhahaha chłopie to ty czytasz i nie wiesz co czytasz. W Polsce w aptece na receptę możesz kupić marihuanę o stężeniu zaczynające od 10% thc. I widzisz piszesz żeby tylko pisać ze tu jest Polska a nie Holandia. W Polsce na receptę tez kupisz dobrą marihuanę. Rejestrujesz się u lekarza online , płacisz mu 120 zł , zmyślasz jakieś choroby i chłop wystawia tobie receptę na marihuanę. Bierzesz receptę idziesz do apteki w POLSCE i kupujesz np 5 gram marihuany.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 marca 2025r. o 9:22
piszesz o marihuanie a typ reklamuje w pierwszym poście haszysz 45%

w swoim poście pisałem o marihuanie o stężeniu 0.3 % zaznaczając że dokładnie nie pamiętam...
nie muszę bo mnie wąchanie czy palenie nie interesuje...
14 marca 2025r. o 9:28
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): piszesz o marihuanie a typ reklamuje w pierwszym poście haszysz 45%

w swoim poście pisałem o marihuanie o stężeniu 0.3 % zaznaczając że dokładnie nie pamiętam...
nie muszę bo mnie wąchanie czy palenie nie interesuje...

A z czego powstaje haszysz ???
Haszysz powstaje z marihuany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!