~~Rudożółta Czubatka napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Glapiński najwyraźniej bruździ....PO musi postawić tego człowieka przed trybunałem stanu...
"Złoto pobiło rekord wszech czasów, a NBP robi interes życia. Tylko w marcu na złocie zarobiliśmy ponad 2 mld dolarów!"
to dobrze ,bedzie na 13-kę i 14-kę
~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): "Trump wstrzymał sprzedaż rosyjskiej ropy do UE - napisał w serwisie X Marc Thiessen, dziennikarz "Washington Post". Objęte sankcjami rosyjskie banki nie będą już mogły obsługiwać sprzedaży ropy do Europy. W ten sposób Donald Trump chce zmusić Rosję do ustępstw ws. zawieszenia broni na Ukrainie."
Dobrze że mamy Trumpa. On tak dba o europejskie interesy....
Dba tak jak Tusk o polskie interesy ....
Du/reń.
Nooo. I w dodatku jeszcze jest premierem...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widziałeś reklamę ''ziół'' czy ''prochów'' w tv?
nawet ''leczniczego zioła''...
reklam alkoholu w tv też nie ma ...ostatnio nawet piwa...
piszcie sobie ze sobą chłopcy...jarajcie ,wąchajcie i ....reklamujcie ...
ja jadę do STS-u...
~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): "Trump wstrzymał sprzedaż rosyjskiej ropy do UE - napisał w serwisie X Marc Thiessen, dziennikarz "Washington Post". Objęte sankcjami rosyjskie banki nie będą już mogły obsługiwać sprzedaży ropy do Europy. W ten sposób Donald Trump chce zmusić Rosję do ustępstw ws. zawieszenia broni na Ukrainie."
Dobrze że mamy Trumpa. On tak dba o europejskie interesy....
Dba tak jak Tusk o polskie interesy ....
Du/reń.
Tusk nie jest Du/reń on jest PO prostu cwany i fałszywy!
~~Jasnogranatowa Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widziałeś reklamę ''ziół'' czy ''prochów'' w tv?
nawet ''leczniczego zioła''...
reklam alkoholu w tv też nie ma ...ostatnio nawet piwa...
piszcie sobie ze sobą chłopcy...jarajcie ,wąchajcie i ....reklamujcie ...
ja jadę do STS-u...
Opanuj się z tym STSem , zaliczasz porażkę za porażką , zrujnujesz budżet domowy ,
chyba że dzisiaj postawisz na Igę i Keys …..