Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~xyz niezalogowany
14 marca 2025r. o 17:32
~~Rudożółta Czubatka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Glapiński najwyraźniej bruździ....PO musi postawić tego człowieka przed trybunałem stanu...
"Złoto pobiło rekord wszech czasów, a NBP robi interes życia. Tylko w marcu na złocie zarobiliśmy ponad 2 mld dolarów!"

to dobrze ,bedzie na 13-kę i 14-kę

A widziałeś to złoto i te miliardy ?Lepiej niech obniży stopy procentowe ,bo mamy najwyższe w całej europie .Ktoś kto wziął 400 tys kredytu miesięcznie spłaca 3 tys ratę a gdyby obniżył tylko o 0.5 procenta to spłata wynosiła by 2650 zł .Na takich wysokich stopach procentowych zyskuje tylko bank .Glapiński pod trybunał stanu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
14 marca 2025r. o 17:41
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): "Trump wstrzymał sprzedaż rosyjskiej ropy do UE - napisał w serwisie X Marc Thiessen, dziennikarz "Washington Post". Objęte sankcjami rosyjskie banki nie będą już mogły obsługiwać sprzedaży ropy do Europy. W ten sposób Donald Trump chce zmusić Rosję do ustępstw ws. zawieszenia broni na Ukrainie."

Dobrze że mamy Trumpa. On tak dba o europejskie interesy....

Dba tak jak Tusk o polskie interesy ....
Du/reń.

Nooo. I w dodatku jeszcze jest premierem...
~~Jasnogranatowa Skalnica niezalogowany
14 marca 2025r. o 17:51
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widziałeś reklamę ''ziół'' czy ''prochów'' w tv?
nawet ''leczniczego zioła''...

reklam alkoholu w tv też nie ma ...ostatnio nawet piwa...

piszcie sobie ze sobą chłopcy...jarajcie ,wąchajcie i ....reklamujcie ...
ja jadę do STS-u...

Opanuj się z tym STSem , zaliczasz porażkę za porażką , zrujnujesz budżet domowy ,
chyba że dzisiaj postawisz na Igę i Keys …..
~~ niezalogowany
14 marca 2025r. o 18:01
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): "Trump wstrzymał sprzedaż rosyjskiej ropy do UE - napisał w serwisie X Marc Thiessen, dziennikarz "Washington Post". Objęte sankcjami rosyjskie banki nie będą już mogły obsługiwać sprzedaży ropy do Europy. W ten sposób Donald Trump chce zmusić Rosję do ustępstw ws. zawieszenia broni na Ukrainie."

Dobrze że mamy Trumpa. On tak dba o europejskie interesy....

Dba tak jak Tusk o polskie interesy ....
Du/reń.

Tusk nie jest Du/reń on jest PO prostu cwany i fałszywy!
~~J23 niezalogowany
14 marca 2025r. o 18:14
"Sprawa Ziejewskiego kolejnym powodem walk w koalicji rządzącej. Hołownia uderza w Tuska i jego służby
Zbigniew Ziejewski niczym gorący kartofel krąży między koalicjantami. Wielokrotnie skazywany wiceminister z PSL-u Trzeciej Drogi już pożegnał się ze stanowiskiem. Ale jak na nie w ogóle trafił? Lider Trzeciej Drogi Szymon Hołownia wykorzystał sytuację, by uderzyć w Donalda Tuska. "Zwyczajem jest, że wszyscy kandydaci na ministrów i wiceministrów przechodzą tzw. "wirówkę", czyli weryfikację przez służby, zanim premier podpisze ich nominację. Nie wiem, jakim cudem Zbigniew Ziejewski, mając taką kartotekę, to przeszedł" - powiedział marszałek Sejmu."
źródło:niezależna.pl
~~Trawiasty Słonecznik niezalogowany
14 marca 2025r. o 20:41
Po to glapa kupił złoto żeby mogli tak jak w 39 w razie wojny spier...lić z kraju z tym złotem.
Tygrysek juz ma spakowany plecak ucieczkowy. Ciekawe ile tego złota tam zmieści.
~~Jurek and Jurek niezalogowany
15 marca 2025r. o 5:05
Uważam że Donald Tusk jest najwybitniejszym i najskuteczniejszym polskim politykiem po 1989 roku. Było i jest wielu dobrych, ale Donald to chodząca klasa sama w sobie, czasem myślę że urodził się po to, by być politycznym przywódcą. Wielki Polityk i Wielki Człowiek.
Mógł już żyć w spokoju, mógł cieszyć się rodziną, dziećmi, wnukami...Nic już nie musiał, chciał. Chciał zawalczyć o nas, o naszą przyszłość. Polska ma szczęście mając takiego premiera.
Na pohybel staremu , szczerbatemu dziadowi.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 marca 2025r. o 5:37
~~Jasnogranatowa Skalnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widziałeś reklamę ''ziół'' czy ''prochów'' w tv?
nawet ''leczniczego zioła''...

reklam alkoholu w tv też nie ma ...ostatnio nawet piwa...

piszcie sobie ze sobą chłopcy...jarajcie ,wąchajcie i ....reklamujcie ...
ja jadę do STS-u...

Opanuj się z tym STSem , zaliczasz porażkę za porażką , zrujnujesz budżet domowy ,
chyba że dzisiaj postawisz na Igę i Keys …..

gdybym słuchał takich jak ty ''znafców'' dzisiaj bym miał wtopiony kupon...;D
to co przegrałem stawiając na Zheng dzisiaj odegrała mi Mirka i Saba...na Mirkę było 2.5 na Sabę 1.5...

tak to bywa u ''buka'' ...fakt faktem...
praktycznie nic nie zyskałem po tych meczach ale stratę z dnia poprzedniego mam odrobioną....
tak że ''budżet'' uratowany...;D
muszę tylko przemyśleć dzisiejszy mecz Miedwiediewa....czy nie warto postawić na trzy sety tak jak zrobię z Draperem...
ciebie o to nie pytam bo jak widać mało wiesz...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo