Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia do Marszałka
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~bazyliszek niezalogowany
15 marca 2025r. o 7:57
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .

Ale ciebie nosi rogaczu ,nic głupszego to dzisiaj nie przeczytamy.rogacz to cię zrobił , ty musisz być amebą bo po 1 ukradłeś mi nick , a po 2 nie rozumiesz co czytasz , tam szanowna amebo jest napisane że pis po jedno dno , a zarządca okrada polaków i czego jeszcze nie rozumiesz ? a jak jesteś za upadliną to na front , tam takie ameby są potrzebne .

Zainstaluj sobie kamerkę , to zobaczysz ,,listonosza'' , gdy ty rogaczu jesteś w trasie .
u mnie jest listonoszka młoda i ładna dziewczyna .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
15 marca 2025r. o 8:00
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .

Ale ciebie nosi rogaczu ,nic głupszego to dzisiaj nie przeczytamy.rogacz to cię zrobił , ty musisz być amebą bo po 1 ukradłeś mi nick , a po 2 nie rozumiesz co czytasz , tam szanowna amebo jest napisane że pis po jedno dno , a zarządca okrada polaków i czego jeszcze nie rozumiesz ? a jak jesteś za upadliną to na front , tam takie ameby są potrzebne .

Zainstaluj sobie kamerkę , to zobaczysz ,,listonosza'' , gdy ty rogaczu jesteś w trasie .u mnie jest listonoszka młoda i ładna dziewczyna .

PiSzesz jadąc czy na pauzie?
15 marca 2025r. o 8:00
~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .

Nie jestem zwolennikiem Ukrainy ale wolę ,że to oni tłuką się od 3 lat z Kacapami jak bym musiał patrzeć jak moi synowie walczą w okopach przed Ruskim najeźdźcą i przywożą ich w metalowej trumnie .pierwsze co zrobię jak Ruski bandyta napadnie na Polskę to dam wszystkie pieniądze dzieciom żeby wyjechały z Kraju ,Ja mogę wziąć karabin i walczyć mi już na życiu nie zależy bo swoje przeżyłem .
jak gaz i węgiel brałeś od rosji to było dobrze tak ? a teraz nawkładali ci głupot do głowy i ruski bandyta ? a może to nie rosja zaatakowała pierwsza , myślałeś o tym ? (daj sobie spokój z onucą )
15 marca 2025r. o 8:05
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .

Zainstaluj sobie kamerkę , to zobaczysz ,,listonosza'' , gdy ty rogaczu jesteś w trasie .u mnie jest listonoszka młoda i ładna dziewczyna .

PiSzesz jadąc czy na pauzie?
[/b]nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 marca 2025r. o 8:08
hahaha...
a to dobre...;D
czyli dzieciom w ten sposób chcesz pokazać na czym polega patriotyzm? ....no to wytłumacz mi ''patrioto'' po kiego ''wuja'' w powstaniu warszawskim dwunastolatkowie biegali z butelkami z benzyną?
dla takich jak ty?
potrafisz ogarnąć to że sukcesów nie mierzy się ilością grobów poległych bohaterów tylko wielkością umysłów tych którzy zapobiegają wojnom? ...podobne słowa powiedział ktoś komu wojna nie była obca a i nie siedział w ciepłym ,bezpiecznym sztabie...
a teraz pojawia się taki ktoś jak ty z ''deklaracjami z ''dupy wziętymi''...;D
gotowy umierać tyle że ty nie będziesz umierać za Polskę a tylko za Radzia'' sikoreczkę'' i Kamysia-tygrysia...
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 marca 2025r. o 9:49
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec

Staroróżowy Jaśminowiec- to było dawno temu że 12 letnie dzieci biegały z koktajlem Mołotowa. Teraz Polska młodzież to potrafi nagrać tik toka, uwalić się prochem lub co niektórzy mężczyźni lubią przebierać się w damskie łaszki.
2 miliony Polaków na emigracji, to o jakiej ty obronie polski piszesz. Sam minister obrony ma już spakowany plecak wrazie wojny.

Koleżko zejdź z dachu i nie strasz gołębi.
~~J23 niezalogowany
15 marca 2025r. o 10:04
"Działacze PO nie mają wstydu. Zaklejają klepsydry zmarłych osób plakatami Trzaskowskiego
Nie cofną się przed niczym, by promować Rafała Trzaskowskiego. Młodzi działacze Platformy Obywatelskiej pochwalili się w internecie, swoją pracą na rzecz kandydata formacji na prezydenta -- zawieszonym plakatem wiceprzewodniczącego PO. Problem w tym, że przykleili go, zakrywając wiszące na tablicy informacyjnej klepsydry informujące o zmarłych mieszkańcach i plakat jednego z kontrkandydatów."
wpolsce24.pl
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 marca 2025r. o 10:16
Bo KO to zorganizowana grupa przestępcza pod przykrywką polityki. Jak już Sławomir Nowak kręci się koło Herr Tuska to sam dobie możesz stwierdzić kim ci ludzie są.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza