~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):u mnie jest listonoszka młoda i ładna dziewczyna .Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .
Ale ciebie nosi rogaczu ,nic głupszego to dzisiaj nie przeczytamy.rogacz to cię zrobił , ty musisz być amebą bo po 1 ukradłeś mi nick , a po 2 nie rozumiesz co czytasz , tam szanowna amebo jest napisane że pis po jedno dno , a zarządca okrada polaków i czego jeszcze nie rozumiesz ? a jak jesteś za upadliną to na front , tam takie ameby są potrzebne .
Zainstaluj sobie kamerkę , to zobaczysz ,,listonosza'' , gdy ty rogaczu jesteś w trasie .
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .
Ale ciebie nosi rogaczu ,nic głupszego to dzisiaj nie przeczytamy.rogacz to cię zrobił , ty musisz być amebą bo po 1 ukradłeś mi nick , a po 2 nie rozumiesz co czytasz , tam szanowna amebo jest napisane że pis po jedno dno , a zarządca okrada polaków i czego jeszcze nie rozumiesz ? a jak jesteś za upadliną to na front , tam takie ameby są potrzebne .
Zainstaluj sobie kamerkę , to zobaczysz ,,listonosza'' , gdy ty rogaczu jesteś w trasie .u mnie jest listonoszka młoda i ładna dziewczyna .
PiSzesz jadąc czy na pauzie?
~~Blond Cebulica napisał(a):jak gaz i węgiel brałeś od rosji to było dobrze tak ? a teraz nawkładali ci głupot do głowy i ruski bandyta ? a może to nie rosja zaatakowała pierwsza , myślałeś o tym ? (daj sobie spokój z onucą )Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .
Nie jestem zwolennikiem Ukrainy ale wolę ,że to oni tłuką się od 3 lat z Kacapami jak bym musiał patrzeć jak moi synowie walczą w okopach przed Ruskim najeźdźcą i przywożą ich w metalowej trumnie .pierwsze co zrobię jak Ruski bandyta napadnie na Polskę to dam wszystkie pieniądze dzieciom żeby wyjechały z Kraju ,Ja mogę wziąć karabin i walczyć mi już na życiu nie zależy bo swoje przeżyłem .
~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a):[/b]nie interesuj się bo kociej mordy dostanieszKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): okradanie polaków i polski ciąg dalszy , za czasów pis byliśmy okradani na poczet upadliny , ale aktualny zarządca z po przebił wszystkich z pomocą dla upadliny 200 mld zł na starlinki , zgroza , polskie dzieci umierają z głodu , emeryci i biedni ludzie dla nich niema pieniędzy i pomocy ? ale dla upadliny jest , na co ty narodzie polski czekasz ? trzeba wyjść na ulice i zrobić porządek tak jak to robią rumunii , wojna domowa .
Zainstaluj sobie kamerkę , to zobaczysz ,,listonosza'' , gdy ty rogaczu jesteś w trasie .u mnie jest listonoszka młoda i ładna dziewczyna .
PiSzesz jadąc czy na pauzie?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec