Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 marca 2025r. o 12:39
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Czy tylko można zabić człowieka bronią ??.

nie ,nie tylko...
w twoim przypadku można cię zabić śmiechem ....;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
15 marca 2025r. o 12:40
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec

Staroróżowy Jaśminowiec- to było dawno temu że 12 letnie dzieci biegały z koktajlem Mołotowa. Teraz Polska młodzież to potrafi nagrać tik toka, uwalić się prochem lub co niektórzy mężczyźni lubią przebierać się w damskie łaszki.
2 miliony Polaków na emigracji, to o jakiej ty obronie polski piszesz. Sam minister obrony ma już spakowany plecak wrazie wojny.

Koleżko zejdź z dachu i nie strasz gołębi.
po pierwsze - nie pisz do mnie koleżko bo nimi nie jesteśmy a zmieniać tego nie zamierzam...;D
po drugie -nie miej teraz pretensji do młodzieży bo sam im sprzedajesz to co jest prostą drogą do tego by w przyszłości sięgali po coś co zrobi według ciebie ''dobrą robotę''...
jesteś zbyt prosty w ''obsłudze'' bo rozumek nietęgi ...
wczoraj facetów lubiących się przebierać w damskie ciuszki w swoich bredniach określiłeś ''homoseksualistami'' co tym bardziej jest dziwne skoro żyjesz w kraju w którym przebieranki nie są obce...
piszesz mając jakby żal do dwóch milionów Polaków za granicami ale sam piszesz że w dupie masz ten ''piękny kraj z jego górami i jeziorami'' i nie zamierzasz wracać w razie wojny...
a co myślisz o tych 8 milionach Ukraińców którzy uciekli i nie zamierzają wracać by walczyć za kraj ,za ich ''fiurerka''?

to że polskie(?) władze wyślą swoich bliskich daleko stąd a później sami spier...ą to dla mnie żadna nowinka...;D

to że ktoś pisze o wyjeździe do Wietnamu jest dla mnie w pełni zrozumiałe i uważam że to jest słuszne postępowanie ...
kiedyś nikt nie chciał ''umierać za Gdańsk'' dzisiaj Polacy nie będą umierać za jakiś Charków ...
tym bardziej już teraz powinni myśleć jak zabezpieczyć swoje dzieciaki...

(+ kopia) ;D

Janusz ,jak twoi zaatakują Polskę ,to ty jako V kolumna Putina pierwszy stracisz dekiel. Więc tak nie kozacz!
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 marca 2025r. o 12:46
nie strasz nie strasz bo się ojsr...sz...;D
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 marca 2025r. o 13:43
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec

Staroróżowy Jaśminowiec- to było dawno temu że 12 letnie dzieci biegały z koktajlem Mołotowa. Teraz Polska młodzież to potrafi nagrać tik toka, uwalić się prochem lub co niektórzy mężczyźni lubią przebierać się w damskie łaszki.
2 miliony Polaków na emigracji, to o jakiej ty obronie polski piszesz. Sam minister obrony ma już spakowany plecak wrazie wojny.

Koleżko zejdź z dachu i nie strasz gołębi.
po pierwsze - nie pisz do mnie koleżko bo nimi nie jesteśmy a zmieniać tego nie zamierzam...;D
po drugie -nie miej teraz pretensji do młodzieży bo sam im sprzedajesz to co jest prostą drogą do tego by w przyszłości sięgali po coś co zrobi według ciebie ''dobrą robotę''...
jesteś zbyt prosty w ''obsłudze'' bo rozumek nietęgi ...
wczoraj facetów lubiących się przebierać w damskie ciuszki w swoich bredniach określiłeś ''homoseksualistami'' co tym bardziej jest dziwne skoro żyjesz w kraju w którym przebieranki nie są obce...
piszesz mając jakby żal do dwóch milionów Polaków za granicami ale sam piszesz że w dupie masz ten ''piękny kraj z jego górami i jeziorami'' i nie zamierzasz wracać w razie wojny...
a co myślisz o tych 8 milionach Ukraińców którzy uciekli i nie zamierzają wracać by walczyć za kraj ,za ich ''fiurerka''?

to że polskie(?) władze wyślą swoich bliskich daleko stąd a później sami spier...ą to dla mnie żadna nowinka...;D

to że ktoś pisze o wyjeździe do Wietnamu jest dla mnie w pełni zrozumiałe i uważam że to jest słuszne postępowanie ...
kiedyś nikt nie chciał ''umierać za Gdańsk'' dzisiaj Polacy nie będą umierać za jakiś Charków ...
tym bardziej już teraz powinni myśleć jak zabezpieczyć swoje dzieciaki...

(+ kopia) ;D

Janusz ,jak twoi zaatakują Polskę ,to ty jako V kolumna Putina pierwszy stracisz dekiel. Więc tak nie kozacz!

Dobra nie będę pisał „Koleżko” wiec napisze tobie tak chłopaku. To że w Polsce homoseksualne osoby się ukrywają ze swoją orientacja seksualna to w ogóle się nie dziwie bo Polacy nie lubią pedałowni. Tak mieszkam w Holandii gdzie śluby biorą faceci i uwierz czasami widziałem takie tu śluby że facet był w sukni ślubnej. Właśnie w Holandii osoby homoseksualne faceci przebierają się z kobiety , malują paznokcie , robią sobie „Nike” nad oczami. Wyjedź chłopaku ze swojej wioski na zachód to zobaczysz jak zachowuje sie pedałownia. A co myśle o tych Ukraińcach co uciekli przed wojną bardzo dobrze że uciekli , nigdy nie powiedziałem żeby wracali do kraju bronić swojego kraju , bo głupio by tak było mówić jeżeli sam bym miał wyj€babe na obronę polski. Hmmm ja nie zamierzam wracać do polski jeszcze przez dłuższy czas , bo dobrze mi jest tu gdzie jestem ale wrócę na stare lata bo kupiłem sobie w Polsce mieszkanie.
Co do marihuany. Ja nie sprzedaje tylko marihuany młodzieży a także w cofiku siedzą osoby po 60siatce przed 60 siatką i ci starsi ludzie przychodzą sobie do cofika , biorą 5g marihuany i siedzą sobie , palą i grają w karty. A u nas ludzie przed 60tką lub po to tylko kościół , ciepłe kapcie i tv Republika lub TVN. Młodzież w Polsce jest bardziej przeçpana niż w NL. W każdym mieście na każdej małej wiosce jest diler , to jeżeli jest diler to musi mieć popyt na to. Ja ich palić nie nauczyłem , ja ewentualnie jak przyjadą do NL mogę im sprzedać max 5g marihuany albo haszyszu.

Chłopaku jak ty nie wiesz co to jest haszysz to o czym my tu piszemy ??? Lub bongo
15 marca 2025r. o 14:13
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Czy tylko można zabić człowieka bronią ??.

nie ,nie tylko...
w twoim przypadku można cię zabić śmiechem ....;D

Chłopaku zawsze możesz spróbować.
15 marca 2025r. o 14:17
Jak ktoś będzie w NL i lubi palić zioło to mogę polecić odmianę zioła „American chocolate” gram 15€ ale jak pięknie wyglada i jak świetnie smakuje.
~~Ruda Naparstnica niezalogowany
15 marca 2025r. o 14:18
Jak mnie śmieszą takie stwierdzenia.... kupiłem sobie mieszkanie i na stare lata wrócę.... Obyś zdążył. Wczoraj gość 41 lat ,wysportowany, zdawało by się okaz zdrowia był. A dzisiaj już go nie ma. Takie życie. I nie drwij z tych co w kościele się modlą. Ich wybór.i uszanuj to.
15 marca 2025r. o 14:26
~~Ruda Naparstnica napisał(a): Jak mnie śmieszą takie stwierdzenia.... kupiłem sobie mieszkanie i na stare lata wrócę.... Obyś zdążył. Wczoraj gość 41 lat ,wysportowany, zdawało by się okaz zdrowia był. A dzisiaj już go nie ma. Takie życie. I nie drwij z tych co w kościele się modlą. Ich wybór.i uszanuj to.

Ale ja nie drwię z tych co w kościołach się modlą, niech się modlą tylko dałem przykład osób starszych w Polsce a osób starszych w Holandii. Mi jako sprzedawcy miło jest się popatrzeć na starsze pokolenie jak siedzą sobie w cofiku palą sobie ziółko , śmiejąc się grając przy tym w karty. Jeżeli na starość nie zdążę wrócić to tez się już zabezpieczyłem pisząc juz bardzo dawno testament.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo