Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jurek niezalogowany
15 marca 2025r. o 20:47
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwona Portulaka napisał(a): ~~Latający Holender napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napiszę ci tak fiucie. Jesteś zdrowo krec /nię/ty. I dobrze że wyjechałeś z Polski. Jednego fiuta mniej. Co i komu zapisałes w tym testamencie? Gram haszu i fajkę? Wal cię na ryj świrusie Zastosowana autokorekta

Po pierwsze zapisałem mieszkanie
Po dwa jeżeli miałbym już przepisywać marihuanę to nie gram a z 10 roślin, żeby z tego wyszło trochę gram …
Tez się bardzo cieszę że wyjechałem z polski , nie muszę bojkotować bolesławieckich stacji paliw bo mnie stać na paliwo za ile jest.
To was biedaczki boli , źe co niektórzy po 30 sce siedzą jeszcze z rodzicami bo nie stać go na wynajęcie mieszkania w Bolesławcu przy zarobkach 4.000 zł a wynajęcie mieszkania w takiej dziurze jak Bolesławiec 3.000 zł plus opłaty.Bolesławiec language classesBolesławiec history bookBolesławiec real estate listingsBolesławiec walking tour

Tak bardzo jestem z siebie dumny że sam osobiście kupiłem sobie mieszkanie.
No to mamy tu już drugiego któremu najlepiej wychodzi chwalenie samego siebie.
I to też drugi co to tych co własnymi rękami pracując w kraju zarobili na tyle ze kupili sobie mieszkania i samochody nazywa biedakami.
Jesteś taki Juruś bis.

Jurusiowi to ty możesz …..!!!
Wiesz co ….???
Najwyżej zdradzić tajemnice kto ujawnił te dane wrażliwe…;);)

Człowieku widzę że z polskiego to kiepski byłeś , bo nie czytasz ze zrozumieniem.
W Polsce to można się dorobić
Celi
Garba
Choroby
Ja nawet nie mam NIP nadanego w Polsce to o jakim ty mu tu piszes dorobieniu się w Polsce ??!!

Ty mi tu frajerze nie podskakuj bo opiszę ci czego ja się dorobiłem w mojej nowej niemieckiej ojczyźnie a wtedy uklękniesz z wrażenia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 marca 2025r. o 20:52
~~Jurek napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ciemnoczerwona Portulaka napisał(a): ~~Latający Holender napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napiszę ci tak fiucie. Jesteś zdrowo krec /nię/ty. I dobrze że wyjechałeś z Polski. Jednego fiuta mniej. Co i komu zapisałes w tym testamencie? Gram haszu i fajkę? Wal cię na ryj świrusie Zastosowana autokorekta

Po pierwsze zapisałem mieszkanie
Po dwa jeżeli miałbym już przepisywać marihuanę to nie gram a z 10 roślin, żeby z tego wyszło trochę gram …
Tez się bardzo cieszę że wyjechałem z polski , nie muszę bojkotować bolesławieckich stacji paliw bo mnie stać na paliwo za ile jest.
To was biedaczki boli , źe co niektórzy po 30 sce siedzą jeszcze z rodzicami bo nie stać go na wynajęcie mieszkania w Bolesławcu przy zarobkach 4.000 zł a wynajęcie mieszkania w takiej dziurze jak Bolesławiec 3.000 zł plus opłaty.Bolesławiec language classesBolesławiec history bookBolesławiec real estate listingsBolesławiec walking tourBolesławiec language classes

Tak bardzo jestem z siebie dumny że sam osobiście kupiłem sobie mieszkanie.
No to mamy tu już drugiego któremu najlepiej wychodzi chwalenie samego siebie.
I to też drugi co to tych co własnymi rękami pracując w kraju zarobili na tyle ze kupili sobie mieszkania i samochody nazywa biedakami.
Jesteś taki Juruś bis.

Jurusiowi to ty możesz …..!!!
Wiesz co ….???
Najwyżej zdradzić tajemnice kto ujawnił te dane wrażliwe…;);)

Człowieku widzę że z polskiego to kiepski byłeś , bo nie czytasz ze zrozumieniem.
W Polsce to można się dorobić
Celi
Garba
Choroby
Ja nawet nie mam NIP nadanego w Polsce to o jakim ty mu tu piszes dorobieniu się w Polsce ??!!

Ty mi tu frajerze nie podskakuj bo opiszę ci czego ja się dorobiłem w mojej nowej niemieckiej ojczyźnie a wtedy uklękniesz z wrażenia.

Już to komuś dziś pisałem.
Frajer miałeś mieć na imię tylko POP w ukraińskiej cerkwi się nie zgodził.
~~ niezalogowany
15 marca 2025r. o 21:10
A ty masz na imię Gull?
Kto ci zrobił taką krzywdę? Ale słusznie bo już wiedzieli na kogo wyrośniesz.
~~Jurek niezalogowany
15 marca 2025r. o 21:11
Wymyśl coś innego i nie powtarzaj się bo nudzisz mnie .
15 marca 2025r. o 21:22
~~Jurek napisał(a): Wymyśl coś innego i nie powtarzaj się bo nudzisz mnie .

Widzisz tylko małe inteligentne osoby się nudzą
15 marca 2025r. o 21:23
Widzisz Jureczku ja pisząc z tobą trzymam lewe jajko a prawym jajkiem bawię się wskazującym palcem.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 marca 2025r. o 9:10
''Po półfinale turnieju WTA 1000 w Indian Wells mówi się nie tylko o samej porażce Igi Świątek, ale także zachowaniu polskiej tenisistki, która w pewnym momencie z pełną mocą odbiła piłkę w kierunku chłopca do podawania piłek. Postawę wiceliderki rankingu skomentował Boris Becker.''

ogólnoświatowy portal poświęcony tenisowi szeroko to komentuje...
''The frustrated Świątek became furious when she couldn't find a way to deal with the brilliantly playing seventeen-year-old from Russia''

ciekawi mnie czy dzisiaj finezja i młodzieńcza fantazja Mirki wygra z siłowym tenisem Saby ...

ale teraz czas na przeglądanie par do kwalifikacji w Miami...
~~Jurek and Jurek niezalogowany
16 marca 2025r. o 9:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Po półfinale turnieju WTA 1000 w Indian Wells mówi się nie tylko o samej porażce Igi Świątek, ale także zachowaniu polskiej tenisistki, która w pewnym momencie z pełną mocą odbiła piłkę w kierunku chłopca do podawania piłek. Postawę wiceliderki rankingu skomentował Boris Becker.''

ogólnoświatowy portal poświęcony tenisowi szeroko to komentuje...
''The frustrated Świątek became furious when she couldn't find a way to deal with the brilliantly playing seventeen-year-old from Russia''

ciekawi mnie czy dzisiaj finezja i młodzieńcza fantazja Mirki wygra z siłowym tenisem Saby ...

ale teraz czas na przeglądanie par do kwalifikacji w Miami...

Januszu z poddasza, ty mistrzu cytowania ;

,,Postawę wiceliderki rankingu skomentował Boris Becker.'' - jak skomentował , co powiedział , albo co napisał na X-ie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo