~~Kakaowa Wiśnia napisał(a): Bo to widzisz jest tak, że zależy co się komu podoba i odpowiada. Nie dalej jak trzy dni temu rozmawiałem na wsi pod Bolesławcem z rodowitą Holenderką. Kobieta 62 letnia. # lata temu kupiła tu stary dom, wyremontowała i hoduje konie. Na pytanie gdzie jej się lepiej podoba , odpowiedziała mi , że żałuje tych lat spędzonych w Holandii. Tam ma dwoje dorosłych dzieci i wnuki które tu do niej z miłą chęcią przyjeżdżają, ale mówiła , że tu się inaczej oddycha. Jest zachwycona ludźmi, stosunkiem jednego do drugiego i przede wszystkim naszą przyrodą. Także widzisz. Jak to mówił Kargul. Jednemu się podoba gniady, a drugiemu kary.
Zastosowana autokorekta
~~Kakaowa Wiśnia napisał(a): Bo to widzisz jest tak, że zależy co się komu podoba i odpowiada. Nie dalej jak trzy dni temu rozmawiałem na wsi pod Bolesławcem z rodowitą Holenderką. Kobieta 62 letnia. # lata temu kupiła tu stary dom, wyremontowała i hoduje konie. Na pytanie gdzie jej się lepiej podoba , odpowiedziała mi , że żałuje tych lat spędzonych w Holandii. Tam ma dwoje dorosłych dzieci i wnuki które tu do niej z miłą chęcią przyjeżdżają, ale mówiła , że tu się inaczej oddycha. Jest zachwycona ludźmi, stosunkiem jednego do drugiego i przede wszystkim naszą przyrodą. Także widzisz. Jak to mówił Kargul. Jednemu się podoba gniady, a drugiemu kary.
~~Jasio napisał(a): Napiszę ci tak fiucie. Jesteś zdrowo krec /nię/ty. I dobrze że wyjechałeś z Polski. Jednego fiuta mniej. Co i komu zapisałes w tym testamencie? Gram haszu i fajkę? Wal cię na ryj świrusie Zastosowana autokorekta
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napiszę ci tak fiucie. Jesteś zdrowo krec /nię/ty. I dobrze że wyjechałeś z Polski. Jednego fiuta mniej. Co i komu zapisałes w tym testamencie? Gram haszu i fajkę? Wal cię na ryj świrusie Zastosowana autokorekta
Po pierwsze zapisałem mieszkanie
Po dwa jeżeli miałbym już przepisywać marihuanę to nie gram a z 10 roślin, żeby z tego wyszło trochę gram …
Tez się bardzo cieszę że wyjechałem z polski , nie muszę bojkotować bolesławieckich stacji paliw bo mnie stać na paliwo za ile jest.
To was biedaczki boli , źe co niektórzy po 30 sce siedzą jeszcze z rodzicami bo nie stać go na wynajęcie mieszkania w Bolesławcu przy zarobkach 4.000 zł a wynajęcie mieszkania w takiej dziurze jak Bolesławiec 3.000 zł plus opłaty.Bolesławiec language classes
Tak bardzo jestem z siebie dumny że sam osobiście kupiłem sobie mieszkanie.