~~Kupiłem nick napisał(a): Co ja pisze że osoby po 30sce siedzą u mamusi na garnuszku. Znam osoby które maja 49 lat i 52 lata i dalej siedzą z mamusiami.
Takie kürwa mami-synki albo tak mało ogarnięci faceci.
~~Latający Holender napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napiszę ci tak fiucie. Jesteś zdrowo krec /nię/ty. I dobrze że wyjechałeś z Polski. Jednego fiuta mniej. Co i komu zapisałes w tym testamencie? Gram haszu i fajkę? Wal cię na ryj świrusie Zastosowana autokorekta
Po pierwsze zapisałem mieszkanie
Po dwa jeżeli miałbym już przepisywać marihuanę to nie gram a z 10 roślin, żeby z tego wyszło trochę gram …
Tez się bardzo cieszę że wyjechałem z polski , nie muszę bojkotować bolesławieckich stacji paliw bo mnie stać na paliwo za ile jest.
To was biedaczki boli , źe co niektórzy po 30 sce siedzą jeszcze z rodzicami bo nie stać go na wynajęcie mieszkania w Bolesławcu przy zarobkach 4.000 zł a wynajęcie mieszkania w takiej dziurze jak Bolesławiec 3.000 zł plus opłaty.Bolesławiec language classesBolesławiec history book
Tak bardzo jestem z siebie dumny że sam osobiście kupiłem sobie mieszkanie.
No to mamy tu już drugiego któremu najlepiej wychodzi chwalenie samego siebie.
I to też drugi co to tych co własnymi rękami pracując w kraju zarobili na tyle ze kupili sobie mieszkania i samochody nazywa biedakami.
Jesteś taki Juruś bis.
~~Ciemnoczerwona Portulaka napisał(a): ~~Latający Holender napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Napiszę ci tak fiucie. Jesteś zdrowo krec /nię/ty. I dobrze że wyjechałeś z Polski. Jednego fiuta mniej. Co i komu zapisałes w tym testamencie? Gram haszu i fajkę? Wal cię na ryj świrusie Zastosowana autokorekta
Po pierwsze zapisałem mieszkanie
Po dwa jeżeli miałbym już przepisywać marihuanę to nie gram a z 10 roślin, żeby z tego wyszło trochę gram …
Tez się bardzo cieszę że wyjechałem z polski , nie muszę bojkotować bolesławieckich stacji paliw bo mnie stać na paliwo za ile jest.
To was biedaczki boli , źe co niektórzy po 30 sce siedzą jeszcze z rodzicami bo nie stać go na wynajęcie mieszkania w Bolesławcu przy zarobkach 4.000 zł a wynajęcie mieszkania w takiej dziurze jak Bolesławiec 3.000 zł plus opłaty.Bolesławiec language classesBolesławiec history bookBolesławiec real estate listings
Tak bardzo jestem z siebie dumny że sam osobiście kupiłem sobie mieszkanie.
No to mamy tu już drugiego któremu najlepiej wychodzi chwalenie samego siebie.
I to też drugi co to tych co własnymi rękami pracując w kraju zarobili na tyle ze kupili sobie mieszkania i samochody nazywa biedakami.
Jesteś taki Juruś bis.
Jurusiowi to ty możesz …..!!!
Wiesz co ….???
Najwyżej zdradzić tajemnice kto ujawnił te dane wrażliwe…;);)
~~Srebrnobiały Głóg napisał(a): jak widać po wpisach ,masz branie
tematy zastępcze ,ale chwytliwe
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a mnie właśnie Jastrzębski wygrał meczyk i czekam na podobny wynik ZAKS-y